ОД 1998 г

Едношалтерски давател на услуги за општа хируршка медицинска опрема

топла продажба медицинска опрема

 • Електронски проктоскоп

  Електронски проктоскоп

  Електронски проктоскоп

  1. Електронски проктоскоп Состав на главна структура: производот е составен од адаптер, кабел за напојување, сонда за камера, AV, видео кабел и USB безжичен колектор.2. Електронски проктоскоп Опсег на примена: снимање и сликање на перианални заболувања како хемороиди, анална пукнатина, перианален апсцес, хипертрофија на анален брадавици, проктитис, рак на цревата, анален васкулитис, анален егзема и други перианални и ректални заболувања.3. Електронски проктоскоп Опис на поврзување на производот: 1) Поврзете го стр...
  +
 • Спојувач за фистула од мемориска легура на титаниум-никел за еднократна употреба

  Фистула за еднократна употреба од мемориска легура на титаниум-никел...

  Фистула за еднократна употреба од мемориска легура на титаниум-никел...

  За еднократна употреба, мемориска легура на титаниум-никел анастомат за внатрешно отворање на аналната фистула е нов тип на хируршки инструмент за минимално инвазивен третман на анална фистула.Иновативната операција „затворање внатрешно отворање на аналната фистула“ завршена со овој производ може да се користи за третман на разни сложени и едноставни анални фистули.За третман на анална фистула, овој производ го нагласува зачувувањето на сфинктерот, заштитата на аналната функција, интегритетот на обликот, минимално инвазивното и практично работење.

  +
 • Пренослива хируршка електрична ортопедска дупчалка за коски која може да се автоклавира

  Пренослива хируршка електрична ортопедска дупчалка за коски...

  Пренослива хируршка електрична ортопедска дупчалка за коски...

  Моќната и стабилна двофункционална дупчалка со канила главно се користи за држење на k-жица, интраумедуларна операција на испреплетени нокти и артроскопска хирургија.Може да одолее на висока температура и висок притисок до 135 степени, Освен тоа, можеме да понудиме различни интерфејси како AO, Stryker, Hudson итн.

  +
 • абсорбибилна хемостатска штипка за врзување |спојка за врзување што може да се апсорбира |хемостатска штипка што може да се апсорбира

  абсорбибилна хемостатска штипка за врзување |апсорбирачки...

  абсорбибилна хемостатска штипка за врзување |апсорбирачки...

  1. „Smail“-апсорбирачки хемостатско врзување клип има оптимизиран материјал на производот.Во споредба со увезените слични производи, материјалот избран за внатрешниот клип ја зголемува хидрофилноста и мекоста на употребениот материјал, така што производот има подобра компатибилност со кожата или ткивото и нема да го оштети тубуларното ткиво или другите ткива во човечкото тело. биде стегната.интралуминално ткиво.

  2. „Smail“ – хемостатска штипка за врзување што може да се апсорбира, го оптимизира дизајнот на производот.Дизајнот на скалестата решетка е додаден врз основа на горните и долните внатрешни ѕидни рамнини на внатрешниот клип на увезени слични производи, така што силата на триење помеѓу внатрешната штипка и стеганото ткиво се зголемува, што го прави стегањето поцврсто.

  3. Апликацијата за боја на клип за хемостатска лигатура што се апсорбира „Smail“ го воведува концептот на визуелна идентификација.Врз основа на дизајнот на истата боја на клиповите на внатрешниот и надворешниот слој на увезените слични производи, се менува во двобојно диференцирано совпаѓање.Откако ќе се употреби производот, може јасно да се идентификува ситуацијата на совпаѓање на клиповите на внатрешниот и надворешниот слој, а ефектот на употреба е јасен на прв поглед.

  4. „Smail“ – Пакувањето на производот со клипови за апсорпција на хемостатичка лигатура е поразумно.Производот прифаќа едно независно пакување (увезените слични производи се рамномерно поделени на повеќе парчиња и едно пакување), што е погодно за флексибилна и рационална употреба на производот, ефикасно намалувајќи ги трошоците за користење хируршки материјали за пациентите;елиминирање на феноменот на секундарна дезинфекција и употреба на производот и намалување на веројатноста за болничка инфекција на пациентите.

  +
 • Нов троакар за еднократна употреба

  Нов троакар за еднократна употреба

  Нов троакар за еднократна употреба

  Вовед во производот троакар за еднократна употреба:

  Само за еднократна употреба, избегнувајте вкрстување;
  Уникатен дизајн, мала траума, брзо закрепнување;
  Дизајн на конец, совршено одржување на вересот;
  Заптивниот вентил усвојува сегментиран дизајн со четири слоја и шеснаесет вентили за подобро да се обезбеди затегнатост на воздухот;

  +
 • Нов Ендоскопски Спојувач|Лапароскопски Спојувач

  Нов Ендоскопски Спојувач|Лапароскопски Спојувач

  Нов Ендоскопски Спојувач|Лапароскопски Спојувач

  CE сертифициран
  Компатибилниот дизајн обезбедува лесна замена.
  Дизајнот на површината за прицврстување обезбедува извонредна изведба на спојување.
  Повеќе модели можат да ги задоволат сите барања од различни операции.
  Материјалите на медицинско ниво обезбедуваат отфрлање на ткивото.
  Компатибилност
  Нанесете на Спојувач од 60 мм од серијата ECEHLON

  +
 • Ендоскопска кертриџ за спојување со спојувач|челон gst60gr се преполнува

  Ендоскопски кертриџ за спојување со спојувач|шелон gst6...

  Ендоскопски кертриџ за спојување со спојувач|шелон gst6...

  Компатибилен дизајн обезбедува лесна замена

  Дизајнот на површината за фаќање обезбедува извонредни перформанси на прицврстување

  Повеќе модели можат да ги задоволат сите барања од различни операции

  Материјалите на медицинско ниво обезбедуваат никакво повторување на ткивото

  Нанесете на Спојувач од 60 мм од серијата ECEHLON

  +
 • Нов кертриџ за спојување со ендоскопски спојувач

  Нов кертриџ за спојување со ендоскопски спојувач

  Нов кертриџ за спојување со ендоскопски спојувач

  Операцијата со една рака му овозможува на хирургот подобро да се фокусира на напречната линија и да ја постави наковалната точно онаму каде што е потребно.Отворот на вилицата од проксималниот крај до дисталниот крај е широк, што е погодно за позиционирање/манипулација на ткивото.Удобно е да се користи со други марки на ендоскопски спојници.

  Најдобриот кертриџ за глави може да се формира дури и во релативно дебели ткива.Зајакнатиот целиот систем помага правилно да се формираат спојници, што е неопходно за ефикасно спречување на истекување и хемостаза.Компресијата пред пукањето го спречува истекувањето на течноста од целното ткиво пред да се пука.

  +
 • Клип за затворање на ткиво за еднократна употреба|васкуларен клип|хируршки васкуларен клип

  Клип за затворање марамче за еднократна употреба|васкуларен клип|су...

  Клип за затворање марамче за еднократна употреба|васкуларен клип|су...

  Користете безбедни полимерни материјали
  – Има добра биолошка компатибилност и стабилност
  -Без влијание на рендген, КТ, МРИ и други имиџинг студии
  Безбедносно заклучување, лак, еластичност и спречување на лизгави дизајни
  -Брза лигатура при работа, безбедни сигурни резултати
  Три вида спецификации
  -Може да исполни различни барања за клиничка лигатура
  Уред за ослободување заклучување
  -Може да ги отвора клиповите и да ја прилагоди положбата на врзување за време на работата

  +
 • Лапароскопска кутија за обука|Симулатор за лапароскопија|лапароскопски тренер

  Лапароскопска кутија за обука|Симулатор за лапароскопија...

  Лапароскопска кутија за обука|Симулатор за лапароскопија...

  Лапароскопскиот симулатор е минимално инвазивна алатка за обука за симулација на хирургија, која главно се користи во наставната област.Лапароскопскиот симулатор за обука е алатка која може да се користи во сценаријата за обука за лапароскопска хирургија, способна да демонстрира абдоминални хируршки процедури.Примената на симулаторот за лапароскопска хирургија може да им помогне на учениците да се запознаат со методот на операција и да ги намалат грешките во вистинската операција.

  +
 • Спојувач за еднократна употреба за кожа|smailmedical

  Спојувач за еднократна употреба за кожа|smailmedical

  Спојувач за еднократна употреба за кожа|smailmedical

  Детали за степлер за медицинска кожа

  • Спојувач за кожа за еднократна употреба

  • Овој спојувач за кожа е погоден за раце на различни хирурзи.

  •Навалената глава на спојувачот за кожа обезбедува јасен поглед за да се обезбеди прецизно поставување на спојниците и спојниците лесно можат да навлезат во ткивото.

  • Внимателниот дизајн на механизмот за ослободување на степлерот за кожа го прави спојувачот лесен за употреба.

  • Овој спојувач за кожа е лесен за употреба и ја намалува кривата на учење.

  +
 • Тубуларна спојка за еднократна употреба|Кружна спојка за еднократна употреба

  Тубуларна спојка за еднократна употреба|Кружна за еднократна употреба ...

  Тубуларна спојка за еднократна употреба|Кружна за еднократна употреба ...

  Кружен спојувач за еднократна употреба Вовед во производ

  Уникатно дизајниран и патентиран кружен спојувач со звучно автоматско безбедно ослободување обезбедува постојана и прецизна визуелизација на анастомозата за време на компресија на ткивото.е специјален модел дизајниран за предвремени лапароскопски процедури.
  Карактеристики и предности на хируршки спојувач
  Патентиран трапезоиден дизајн за спојници за совршено формирани спојници
  Ултра остро сечење 440 Увезено сечило од нерѓосувачки челик од медицински квалитет
  Рационализиран дизајн на наковалната со низок профил
  Ергономски и удобен при употреба
  Црвена функција за автоматско ослободување за постојана визуелизација на постапката за време на компресија

  +

за нас

Smail Industry and Trade Co., Ltd.

„Smail Medical“ е професионален добавувач на хируршка медицинска опрема, со повеќе од 25 години работно искуство во оваа област, опслужувајќи стотици болници и компании за трговија со медицинска опрема, професионално избирајќи го секој соодветен производ за клиентите.Ние сме одговорни за интегрирање на висококвалитетни ресурси за да ви обезбедиме дарежлив профит и удобен начин на соработка.Секој производ е внимателно одбран од Smail Medical од стотици производители, и секогаш постои еден соодветен за вас.

Во За нас има различни сертификати за квалификација…

Гледај Повеќе
за
Видео Видео

клиентслучај

научи повеќе
Прирачник за инсталирање и ракување со кутија за обука за лапароскопија
22-12-28

Прирачник за инсталирање и ракување со кутија за обука за лапароскопија

1. Отворете ја лапароскопската кутија за обука, вметнете ги потпорните плочи од двете страни во соодветните приклучоци и вметнете ги игличките во соодветните кружни дупки за иглички;2. Вметнете го приклучокот за USB кабел во USB приклучокот на компјутерот, прилагодете го прекинувачот за напојување на кабелот и прилагодете ја осветленоста ...

Болница за висока технологија Ксиан, директор Лу
21-09-18

Болница за висока технологија Ксиан, директор Лу

Цените на производите на Smail се многу разумни и многу погодни за користење.Нашата болница соработува со нив од пред седум години, а нивната брзина на испорака е многу брза, а квалитетот е загарантиран.Онлајн логистичкото барање е многу погодно.Новододадениот мобилен телефон i...

Тијанџин Руиксинканг менаџер Ванг
21-09-17

Тијанџин Руиксинканг менаџер Ванг

Го најдовме Smail Medical преку Интернет и првично планиравме да го најдеме онлајн;прво ќе се разговара за заплетканите избори.Но, преку деталниот вовед на Смаил, решивме да соработуваме со него.Производите од серијата Спојлови на Smail ги направив од неколку артикли во минатото до ...

Јујанг, Хејуан, г-дин Ван
19-09-18

Јујанг, Хејуан, г-дин Ван

Цените на производите на Smail Medical се многу разумни и многу погодни за користење.Нашата компанија пред пет години соработуваше со нив за протези за хернија и доставија брз и гарантиран квалитет.Онлајн логистичките барања се многу погодни.Тие не само што продаваат про...

Последни вести