QË QË 1998

Ofruesi i shërbimit me një ndalesë për pajisjet mjekësore të përgjithshme kirurgjikale

shitje të nxehtë pajisje mjekësore

 • Stërvitja portative kirurgjikale elektrike ortopedike e kockave e autoklavueshme

  Stërvitja portative elektrike ortopedike e kockave kirurgjikale...

  Stërvitja portative elektrike ortopedike e kockave kirurgjikale...

  Stërvitja e fuqishme dhe e qëndrueshme me kanula me funksion të dyfishtë përdoret kryesisht për mbajtjen e telit k, kirurgjinë intraumedulare të ndërthurjes së thonjve dhe kirurgjinë artroskopike.Mund t'i rezistojë temperaturës së lartë dhe presionit të lartë deri në 135 gradë, përveç kësaj, ne mund të ofrojmë ndërfaqe të ndryshme si AO, Stryker, Hudson etj.

  +
 • kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme |kapëse lidhëse e absorbueshme |kapëse hemostatike e absorbueshme

  kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme |absorbues...

  kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme |absorbues...

  1. Kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme nga “Smail” ka material produkti të optimizuar.Krahasuar me produkte të ngjashme të importuara, materiali i përzgjedhur për kapësen e brendshme rrit hidrofilitetin dhe butësinë e materialit të përdorur, kështu që produkti ka përputhshmëri më të mirë me lëkurën ose indin dhe nuk do të dëmtojë indin tubular ose indet e tjera në trupin e njeriut. të jetë i mbërthyer.ind intraluminal.

  2. “Smail” – kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme optimizon dizajnin e produktit.Dizajni i raftit të shkallëzuar shtohet në bazë të rrafsheve të murit të brendshëm të sipërm dhe të poshtëm të kapëses së brendshme të produkteve të ngjashme të importuara, kështu që forca e fërkimit midis kapëses së brendshme dhe indit të mbërthyer rritet, duke e bërë shtrëngimin më të fortë.

  3. Aplikimi me ngjyra i kapëses hemostatike të përthithshme “Smail” prezanton konceptin e identifikimit vizual.Në bazë të dizajnit të njëjtë të ngjyrave të kapëseve të shtresës së brendshme dhe të jashtme të produkteve të ngjashme të importuara, ajo është ndryshuar në përputhje të diferencuar me dy ngjyra.Pas përdorimit të produktit, situata e përputhjes së kapëseve të shtresës së brendshme dhe të jashtme mund të identifikohet qartë dhe efekti i përdorimit është i qartë me një shikim.

  4. “Smail” – Paketimi i produktit të kapëseve të lidhjes hemostatike të absorbueshme është më i arsyeshëm.Produkti miraton një paketim të vetëm të pavarur (produktet e ngjashme të importuara ndahen në mënyrë të barabartë në copa të shumta dhe një paketë), e cila është e favorshme për përdorimin fleksibël dhe racional të produktit, duke ulur në mënyrë efektive koston e përdorimit të materialeve kirurgjikale për pacientët;eliminimin e dukurisë së dezinfektimit dytësor dhe përdorimit të produktit dhe uljen e probabilitetit të infeksionit spitalor të pacientëve.

  +
 • Trocar i ri për një përdorim

  Trocar i ri për një përdorim

  Trocar i ri për një përdorim

  Prezantimi i produktit të trokarit të disponueshëm:

  Vetëm një përdorim, shmang lakimin e tërthortë;
  Dizajn unik, trauma e vogël, shërim i shpejtë;
  Dizajni i fillit, mirëmbajtja e përsosur e veresit;
  Valvula mbyllëse miraton dizajnin e segmentuar me katër shtresa dhe gjashtëmbëdhjetë valvula për të siguruar më mirë izolimin e ajrit;

  +
 • Stapler i ri endoskopik| Stapler laparoskopik

  Stapler i ri endoskopik| Stapler laparoskopik

  Stapler i ri endoskopik| Stapler laparoskopik

  Çertifikuar CE
  Dizajni i përputhshëm siguron zëvendësim të lehtë.
  Dizajni i sipërfaqes së grimcimit siguron performancë të jashtëzakonshme të kapjes.
  Modele të shumta mund të plotësojnë çdo kërkesë të operacioneve të ndryshme.
  Materialet e nivelit mjekësor nuk sigurojnë refuzim të indeve.
  Përputhshmëria
  Aplikoni për staplerin e Serisë ECEHLON 60 mm

  +
 • Fisheku me kapëse endoskopike|mbushje chelon gst60gr

  Fisheku me kapëse endoskopike|chelon gst6...

  Fisheku me kapëse endoskopike|chelon gst6...

  Dizajni i përputhshëm siguron zëvendësim të lehtë

  Dizajni i sipërfaqes së kapjes ofron performancë të jashtëzakonshme të kapjes

  Modele të shumta mund të plotësojnë çdo kërkesë të operacioneve të ndryshme

  Materialet e nivelit mjekësor nuk sigurojnë rikthim të indeve

  Aplikoni për staplerin e Serisë ECEHLON 60 mm

  +
 • Fisheku i ri i kapëses endoskopike

  Fisheku i ri i kapëses endoskopike

  Fisheku i ri i kapëses endoskopike

  Operacioni me një dorë i mundëson kirurgut të fokusohet më mirë në vijën e traversës dhe të vendosë kudhrën pikërisht aty ku është e nevojshme.Hapja e nofullës nga skaji proksimal në skajin distal është i gjerë, gjë që është e përshtatshme për pozicionimin/manipulimin e indeve.Është i përshtatshëm për t'u përdorur me marka të tjera të staplerëve endoskopikë.

  Fisheku më i mirë kryesor mund të formohet edhe në inde relativisht të trasha.I gjithë sistemi i forcuar ndihmon në formimin e saktë të kapëseve, gjë që është e nevojshme për parandalimin efektiv të rrjedhjeve dhe hemostazës.Kompresimi para shkrepjes parandalon rrjedhjen e lëngut nga indi i synuar përpara shkrepjes.

  +
 • Kapëse për mbylljen e indeve të disponueshme|Klip vaskular|Klip vaskular kirurgjikal

  Kapëse mbyllëse e njëpërdorshme|Klip vaskular|su...

  Kapëse mbyllëse e njëpërdorshme|Klip vaskular|su...

  Përdorni materiale polimer të sigurt
  -Ka përputhshmëri dhe stabilitet të mirë biologjik
  – Pa ndikuar në radiografi, CT, MRI dhe studime të tjera imazherike
  Mbyllja e sigurisë, harku, elasticiteti dhe parandalimi i modeleve të rrëshqitshme
  -Lidhja e shpejtë në funksionim, rezultate të sigurta të besueshme
  Tre lloje specifikash
  – Mund të plotësojë kërkesa të ndryshme për lidhjen klinike
  Blloko pajisjen e lëshimit
  – Mund të hapë kapëse dhe të rregullojë pozicionin e lidhjes gjatë operimit

  +
 • Kutia e Trajnimit Laparoskopik| Simulatori Laparoskopi|Trajner laparoskopik

  Kuti Trajnimi Laparoskopike|Simulator Laparoskopie...

  Kuti Trajnimi Laparoskopike|Simulator Laparoskopie...

  Simulatori laparoskopik është një mjet trajnimi për simulimin e kirurgjisë minimalisht invazive, i cili përdoret kryesisht në fushën e mësimdhënies.Simulatori i trajnimit laparoskopik është një mjet që mund të përdoret në skenarët e trajnimit për kirurgji laparoskopike, i aftë për të demonstruar procedura kirurgjikale abdominale.Aplikimi i simulatorit të kirurgjisë laparoskopike mund t'i ndihmojë nxënësit të familjarizohen me metodën e operacionit dhe të reduktojnë gabimet në operacionin aktual.

  +
 • Stapler njëpërdorimësh për lëkurën|smailmedical

  Stapler njëpërdorimësh për lëkurën|smailmedical

  Stapler njëpërdorimësh për lëkurën|smailmedical

  Të dhënat e staplerit mjekësor të lëkurës

  • Kapëse lëkure njëpërdorimshme

  • Ky stapler i lëkurës është i përshtatshëm për duart e kirurgëve të ndryshëm.

  •Koka e pjerrët e kapëses së lëkurës ofron një pamje të qartë për të siguruar vendosjen e saktë të kapëseve dhe kapëset mund të hyjnë lehtësisht në inde.

  • Dizajni i kujdesshëm i mekanizmit të lëshimit të kapëses së lëkurës e bën staplerin të lehtë për t'u përdorur.

  • Ky stapler i lëkurës është i lehtë për t'u përdorur dhe redukton kurbën e të mësuarit.

  +
 • Stapler me tuba njëpërdorimësh|Mbërthyes rrethor për një përdorim

  Kapëse me tuba njëpërdorimëshe|Rrethore e disponueshme ...

  Kapëse me tuba njëpërdorimëshe|Rrethore e disponueshme ...

  Prezantimi i produktit të staplerit rrethor me përdorim të vetëm

  Një stapler rrethor i projektuar në mënyrë unike dhe i patentuar me një lëshim automatik të dëgjueshëm të sigurisë siguron vizualizim të vazhdueshëm dhe të saktë të anastomozës gjatë ngjeshjes së indeve.është modeli special i krijuar për procedurat e avancuara laparoskopike.
  Karakteristikat dhe përfitimet e staplerit kirurgjikal
  Dizajn i patentuar i kapëseve trapezoid për kapëse të formuara në mënyrë perfekte
  Teh prej çeliku inoks me prerje ultra të mprehtë 440 USA të importuara të klasës mjekësore
  Dizajni i thjeshtë i kudhës me profil të ulët
  Ergonomike dhe komode gjatë përdorimit
  Funksioni i lëshimit automatik të kuq për vizualizim të vazhdueshëm të procedurës gjatë kompresimit

  +
 • Stapler për hemorroidet|Mbërthyes anorektale me një përdorim

  Stapler për hemorroidet|Mbërthyes anorektale me një përdorim

  Stapler për hemorroidet|Mbërthyes anorektale me një përdorim

  1. Kapëse titani/aliazh titani ofrojnë rezistencë superiore për të parandaluar një fistulë anastotike.
  2. Një kudhër e projektuar hollë ushtron më pak presion në vendin e anatomozës gjatë heqjes.
  3. Dy rreshta kapëse të lëkundura lejojnë anastomozë të mirë dhe mbyllje hemostatike.
  4. Gjuajtja në shiritin e gjelbër ofron një lartësi të përshtatshme të kapjes së mbyllur për trashësinë e indit të ngjeshur.
  5. Vëllimi shumë i madh i fishekut për inkorporim më të madh të indit.
  6. Shumëllojshmëria e madhësive ofrojnë më shumë mundësi për kërkesat individuale të anatomisë së pacientit.
  7. Mbërthimi pa rrëshqitje ofron rehati dhe kontroll më të madh.
  8. Reagime të dëgjueshme dhe të dukshme për të certifikuar kirurgët në fund të pushkatimit.

  +
 • Stapler i ri për prerje me hark një herë

  Stapler i ri për prerje me hark një herë

  Stapler i ri për prerje me hark një herë

  Karakteristikat e staplerit të prerjes së harkut të disponueshëm:

  1. Stapler për prerjen e harkut një herë, madhësia e harkut është më shumë se 45 mm, por madhësia lineare është e vogël, e cila është e përshtatshme për të hyrë në zgavrën e barkut dhe është e dobishme për kirurgjinë e ulët të rektumit;
  2. Anastomoza dhe prerja mund të kryhen në të njëjtën kohë, duke e bërë operacionin më të përshtatshëm;
  3. Është sterilizuar dhe përdorur për një herë për të parandaluar infeksionin e kryqëzuar.

  +

rreth nesh

Smail Industry and Trade Co., Ltd.

“Smail Medical” është një furnizues profesionist i pajisjeve mjekësore kirurgjikale, me më shumë se 24 vjet përvojë shërbimi në këtë fushë, duke u shërbyer qindra spitaleve dhe kompanive të tregtimit të pajisjeve mjekësore, duke zgjedhur në mënyrë profesionale çdo produkt të përshtatshëm për klientët.Ne jemi përgjegjës për integrimin e burimeve me cilësi të lartë për t'ju ofruar fitime bujare dhe një mënyrë të përshtatshme bashkëpunimi.Çdo produkt zgjidhet me kujdes nga Smail Medical nga qindra prodhues, dhe ka gjithmonë një të përshtatshëm për ju.

Në Rreth nesh, ka certifikata të ndryshme kualifikimi…

shikoni më shumë
rreth
video video

klientrast

Mëso më shumë
Manuali i Instalimit dhe Funksionimit të Kutisë së Trajnimit të Laparoskopisë
22-12-28

Manuali i Instalimit dhe Funksionimit të Kutisë së Trajnimit të Laparoskopisë

1. Hapni kutinë e stërvitjes laparoskopike, futni pllakat mbështetëse në të dyja anët në prizat përkatëse dhe futni kunjat në vrimat e kunjave rrethore përkatëse;2. Futni spinën e kabllos USB në prizën USB të kompjuterit, rregulloni çelësin e energjisë në kabllo dhe rregulloni ndriçimin ...

Spitali i teknologjisë së lartë Xi'an, drejtor Lu
21-09-18

Spitali i teknologjisë së lartë Xi'an, drejtor Lu

Çmimet e produkteve të Smail janë shumë të arsyeshme dhe shumë të përshtatshme për t'u përdorur.Spitali ynë ka bashkëpunuar me ta që prej shtatë vitesh dhe shpejtësia e lindjes së tyre është shumë e shpejtë dhe cilësia e garantuar.Kërkimi i logjistikës në internet është shumë i përshtatshëm.Telefoni celular i sapo shtuar i...

Menaxheri i Tianjin Ruixinkang Wang
21-09-17

Menaxheri i Tianjin Ruixinkang Wang

Ne gjetëm Smail Medical përmes internetit dhe fillimisht planifikuam ta gjenim në internet;zgjedhjet e ngatërruara do të diskutohen së pari.Por përmes prezantimit të detajuar të Smail, vendosëm të bashkëpunonim me të.Unë kam bërë produkte të serisë stapler të Smail nga disa artikuj në të kaluarën në ...

Yuyang, Heyuan, zoti Wan
19-09-18

Yuyang, Heyuan, zoti Wan

Çmimet e produkteve të Smail Medical janë shumë të arsyeshme dhe shumë të përshtatshme për t'u përdorur.Kompania jonë ka bashkëpunuar me ta për protezat hernike pesë vite më parë, dhe ato kanë ofruar cilësi të shpejtë dhe të garantuar.Kërkimet e logjistikës në internet janë shumë të përshtatshme.Ata jo vetëm shesin pro...

lajmet e fundit

 • Shqyrtime të makinës për stapler të lëkurës së disponueshme

  Shqyrtime të makinës për stapler të lëkurës së disponueshme

  Rishikimi i staplerit të lëkurës njëpërdorimshëm Stapler njëpërdorimshëm i lëkurës (zëvendësimi i qepjeve) me 55 tela të montuar paraprakisht dhe mjet për heqjen e kapëses për demonstrimin e mbijetesës së urgjencës në kampe në natyrë, Praktika e urgjencës në fushën e ndihmës së parë, dizajni unik i pllakave të përdorimit veterinar dhe dizajni unik i mekanizmit të sigurisë,...
  Lexo më shumë
 • Çfarë duhet të dini për trokarin torakoskopik të disponueshëm

  Çfarë duhet të dini për trokarin torakoskopik të disponueshëm

  Aparati i njëpërdorimshëm i punksionit pleural përdoret së bashku me endoskopin për të vendosur kanalin e aksesit të instrumentit përmes punksionit në kirurgjinë endoskopike pleurale.Karakteristikat e trokarit torakoskopik 1. Operacion i thjeshtë, i lehtë për t'u përdorur.2. Punksion i topitur, demtime te vogla te skive...
  Lexo më shumë
 • Njohuri rreth staplerit anorektal

  Njohuri rreth staplerit anorektal

  Produkti përbëhet nga montimi kryesor, montimi i kokës (përfshirë gozhdën e qepjes), trupi, montimi i rrotullimit dhe aksesorët.Gozhda e qepjes është prej TC4, ulësja e gozhdës dhe doreza e lëvizshme janë prej çeliku inox 12Cr18Ni9, ndërsa përbërësit dhe trupi janë prej ABS dhe polikarbonat.Pas...
  Lexo më shumë