QË QË 1998

Ofruesi i shërbimit me një ndalesë për pajisjet mjekësore të përgjithshme kirurgjikale
koka_banderolë

Proktoskop elektronik

 • Proktoskop elektronik
 • Proktoskop elektronik
 • Proktoskop elektronik
 • Proktoskop elektronik
 • Proktoskop elektronik
 • Proktoskop elektronik
 • Proktoskop elektronik
 • Proktoskop elektronik
 • Proktoskop elektronik
 • Proktoskop elektronik

karakteristikat e produktit:


Prezantimi i produktit

1.Proktoskop elektronikPërbërja kryesore e strukturës:

produkti është i përbërë nga përshtatës, kabllo energjie, sondë kamere, AV, kabllo video dhe kolektor me valë USB.
2.Proktoskop elektronikFusha e aplikimit:
xhirimi dhe imazheria e sëmundjeve perianale si hemorroidet, çarja anale, abscesi perianal, hipertrofia e thithkave anale, proktiti, kanceri i zorrëve, vaskuliti anal, ekzema anale dhe sëmundje të tjera perianale dhe rektale.
3. Proktoskop elektronikPërshkrimi i lidhjes së produktit:
1) Lidhni furnizimin me energji elektrike: futni prizën në hyrjen e energjisë prapa përshtatësit.
2) Lidhni linjën e videos AV: lidhni linjën e videos AV (2 bërthama) me ndërfaqen pranë furnizimit me energji të përshtatësit.
3) Lidhni sondën e kamerës: lidhni sondën e kamerës (9 bërthama) me folenë e përparme në përshtatës.
4) Kolektor me valë USB: Lidheni kolektorin USB me valë në hostin e kompjuterit.
5) Çelësi i energjisë: shtypni çelësin e energjisë dhe ndizni dritën.

4. Proktoskop elektronik Udhëzime për përdorimin e produktit:
1) Sonda e kamerës është e pajisur me një tub pasqyre anale të disponueshme për ekzaminim.
2) Bajoneta e zezë optike në mes të sondës së kamerës kryen rregullimin e imazhit të distancës dhe distancës.
3) Shtypni butonin e bardhë në sondën e kamerës dhe mblidhni imazhe përmes marrësit me valë USB.

Parametri:
1. Furnizimi me energji elektrike: DC3.6V
2. Sensori: Çip SONY 960H 1/3″ SONY CCD 4140+673
3. Minimumi: 0.01LUX / F1.4
4. Fuqia: 600 mw
5. Ndjeshmëria e imazhit: 5 milionë piksele
6. Rezolucioni: 1024Hx1080
7. Zmadhimi: 30 herë imazhe në fushë të plotë me pasqyrë zero, pa imazh me kënd të vdekur pa deformim
8. Raporti sinjal ndaj zhurmës: > 60 (db)
9. Transmetimi i sinjalit: aplikimi i procesorit të sinjalit dixhital
10. Gjatësia fokale e rregullueshme
11. Temperatura: – 10 ºC deri +60 ºC
12. Lagështia: 30% – 90% Rh
13. Gjatësia e endoskopit anorektal: 50-250mm
14. Gjatësia efektive e punës së endoskopit anorektal: 250m


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • hetim online

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni