TI 1998

Panyadia layanan hiji-eureun pikeun alat médis bedah umum

alat médis diobral panas

  • Portabel Bedah Electric Orthopedic Bone Bor Autoclavable

    Portabel Bedah Listrik Orthopedic Tulang Bor...

    Portabel Bedah Listrik Orthopedic Tulang Bor...

    The kuat tur stabil dual fungsi cannulate bor utamana dipaké pikeun nyekel k-kawat, bedah kuku interlocking intraumedullary sarta bedah arthroscopic.Bisa nolak suhu luhur sarta tekanan tinggi nepi ka 135 centigrade, Sajaba ti éta, urang tiasa nawiskeun interfaces béda kawas AO, Stryker, Hudson jsb.

    +
  • klip ligation hemostatic absorbable |klip ligation absorbable |klip hemostatic absorbable

    absorbable klip ligation hemostatic |nyerep...

    absorbable klip ligation hemostatic |nyerep...

    1. "Smail" -absorbable klip ligation hemostatic geus dioptimalkeun bahan produk.Dibandingkeun sareng produk anu sami anu diimpor, bahan anu dipilih pikeun klip batin ningkatkeun hydrophilicity sareng lemes tina bahan anu dianggo, ku kituna produkna langkung cocog sareng kulit atanapi jaringan, sareng moal ngarusak jaringan tubular atanapi jaringan sanés dina awak manusa. dijepit.jaringan intraluminal.

    2. "Smail" - absorbable hemostatic klip ligation optimizes desain produk.Desain rak staggered ditambahkeun dina dasar planes témbok jero luhur jeung handap tina klip jero produk sarupa diimpor, jadi gaya gesekan antara klip jero jeung jaringan clamped ngaronjat, sahingga clamping beuki teguh.

    3. "Smail" -absorbable hemostatic ligation klip warna aplikasi ngawanohkeun konsép idéntifikasi visual.Dina dasar desain warna anu sami tina klip lapisan jero sareng luar produk anu sami anu diimpor, éta dirobih janten dua warna anu dibédakeun.Saatos produk dipaké, kaayaan cocog tina klip lapisan jero jeung luar bisa jelas dicirikeun, sarta pangaruh pamakéan jelas di glance a.

    4. "Smail" - The bungkusan produk tina absorbable klip ligation hemostatic leuwih lumrah.produk nu adopts hiji bungkusan bebas tunggal (produk sarupa diimpor merata dibagi kana sababaraha lembar jeung hiji pakét), nu kondusif pikeun pamakéan fléksibel tur rasional produk, éféktif ngurangan biaya pamakéan bahan bedah pikeun penderita;ngaleungitkeun fenomena disinfeksi sekundér sareng panggunaan produk sareng ngirangan kamungkinan inféksi nosocomial pasien.

    +
  • Anyar Single Paké Trocar

    Anyar Single Paké Trocar

    Anyar Single Paké Trocar

    Trocar disposable Perkenalan Produk:

    pamakéan tunggal wungkul, ulah cross inflection;
    Desain unik, trauma leutik, recovery gancang;
    Desain benang, ngajaga sampurna tina veress;
    The klep sealing adopts opat-lapisan jeung genep belas-klep segmented design pikeun hadé mastikeun tightness hawa;

    +
  • Stapler Éndoscopic Anyar|Stapler Laparoskopi

    Stapler Éndoscopic Anyar|Stapler Laparoskopi

    Stapler Éndoscopic Anyar|Stapler Laparoskopi

    CE disertipikasi
    Desain cocog mastikeun replacemen gampang.
    Desain permukaan Grpping nyadiakeun kinerja stapling beredar.
    Sababaraha model bisa nyugemakeun unggal damands bedah béda.
    bahan tingkat médis mastikeun euweuh tampikan jaringan.
    Kasaluyuan
    Larapkeun kana ECEHLON Series 60mm Stapler

    +
  • Kartrij stapler stapler endoskopi|muatan ulang chelon gst60gr

    Cartridge stapler endoskopik|chelon gst6...

    Cartridge stapler endoskopik|chelon gst6...

    Desain cocog mastikeun ngagantian gampang

    Desain permukaan gripping nyadiakeun kinerja stapling beredar

    Sababaraha model bisa nyugemakeun unggal damands bedah béda

    bahan tingkat médis mastikeun euweuh reiection jaringan

    Larapkeun kana ECEHLON Series 60mm Stapler

    +
  • Cartridge stapler Endoscopic anyar

    Cartridge stapler Endoscopic anyar

    Cartridge stapler Endoscopic anyar

    Operasi hiji-leungeun ngamungkinkeun ahli bedah pikeun leuwih hadé difokuskeun garis traverse sarta nempatkeun anvil persis dimana eta diperlukeun.Bukaan rahang ti tungtung proksimal ka tungtung distal lega, nu merenah pikeun positioning / manipulasi jaringan.Gampang dianggo sareng merek stapler endoskopik sanés.

    The cartridge pokok pangalusna bisa ngawujud malah dina jaringan rélatif kandel.Sakabéh sistem anu dikuatkeun ngabantosan ngabentuk staples kalayan leres, anu dipikabutuh pikeun pencegahan bocor sareng hemostasis anu efektif.Komprési saméméh némbak nyegah cairan bocor kaluar tina jaringan target saméméh némbak.

    +
  • Klip panutupanana jaringan disposable|klip pembuluh darah|klip pembuluh darah bedah

    Klip panutupanana jaringan disposable|klip pembuluh darah|su...

    Klip panutupanana jaringan disposable|klip pembuluh darah|su...

    Paké bahan polimér aman
    - Boga kasaluyuan sareng stabilitas biologis anu saé
    -Tanpa mangaruhan X-ray, CT, MRI sareng studi pencitraan anu sanés
    Konci kaamanan, busur, élastisitas, sareng nyegah desain leueur
    -Rapid ligation di operasi, hasil dipercaya aman
    Tilu rupa spésifikasi
    -Tiasa nyumponan rupa-rupa syarat ligasi klinis
    Alat ngaleupaskeun konci
    -Bisa muka klip sareng nyaluyukeun posisi ligasi salami operasi

    +
  • Kotak Pelatihan Laparoskopi | Simulator Laparoskopi | Palatih Laparoskopi

    Kotak Pelatihan Laparoskopi|Simulator Laparoskopi...

    Kotak Pelatihan Laparoskopi|Simulator Laparoskopi...

    Simulator laparoskopi mangrupikeun alat latihan simulasi bedah minimally invasif, anu biasana dianggo dina widang pangajaran.Simulator Pelatihan Laparoskopi mangrupikeun alat anu tiasa dianggo dina skénario latihan pikeun operasi laparoskopi, anu tiasa nunjukkeun prosedur bedah beuteung.Aplikasi tina simulator bedah laparoskopi tiasa ngabantosan murid janten akrab sareng metode operasi sareng ngirangan kasalahan dina operasi anu saleresna.

    +
  • Stapler Kulit Disposable|smailmedical

    Stapler Kulit Disposable|smailmedical

    Stapler Kulit Disposable|smailmedical

    Stapler kulit médis husus

    • Stapler kulit disposable

    • stapler kulit Ieu cocog pikeun leungeun rupa surgeons.

    • The condong sirah tina stapler kulit nyadiakeun view jelas pikeun mastikeun panempatan akurat tina staples jeung staples bisa kalayan gampang asupkeun jaringan.

    • Desain ati mékanisme release tina stapler kulit ngajadikeun stapler gampang ngagunakeun.

    • Stapler kulit ieu gampang dianggo sareng ngirangan kurva diajar.

    +
  • Stapler Tubular Disposable|Stapler Circular Disposable

    Stapler Tubular Disposable|Stapler Tubular Disposable ...

    Stapler Tubular Disposable|Stapler Tubular Disposable ...

    Single Paké Circular Stapler Produk Bubuka

    Stapler sirkular anu dirancang unik sareng dipaténkeun kalayan pelepasan kaamanan otomatis anu karungu mastikeun visualisasi konstan sareng tepat dina anastomosis salami komprési jaringan.nyaeta model husus dirancang pikeun prosedur laparoscopic sateuacanna.
    Fitur Stapler Bedah jeung Mangpaat
    Dipaténkeun desain poko trapezoid pikeun staples sampurna kabentuk
    motong ultra-seukeut 440 AS diimpor kelas médis sabeulah stainless steel
    Streamline, desain anvil profil low
    Ergonomic sareng nyaman nalika dianggo
    Fungsi pelepasan otomatis beureum pikeun visualisasi konstan dina prosedur nalika komprési

    +
  • Stapler wasir|Stapler Anorectal Disposable

    Stapler wasir|Stapler Anorectal Disposable

    Stapler wasir|Stapler Anorectal Disposable

    1. Titanium / Titanium alloy Staples nyadiakeun résistansi unggul pikeun nyegah hiji fistula anastotic.
    2. A anvil dirancang thinly nempatkeun tekanan kirang dina situs anatomis salila ngaleupaskeun.
    3. Dua jajar staggered of staples ngamungkinkeun anastomosis alus tur segel hemostatic.
    4. Firing dina belang héjo nawarkeun na jangkungna poko katutup luyu pikeun ketebalan tina jaringan dikomprés.
    5. Volume cartridge tambahan-ageung pikeun incorporation gede jaringan.
    6. Ragam ukuran nyadiakeun leuwih pilihan pikeun syarat anatomi sabar individu.
    7. Non-dieunakeun Pakem nyadiakeun kanyamanan gede jeung kontrol.
    8. Karungu jeung katempo Eupan Balik pikeun certify surgeons di ahir firing.

    +
  • Anyar Hiji Waktos Paké Arc motong Stapler

    Anyar Hiji Waktos Paké Arc motong Stapler

    Anyar Hiji Waktos Paké Arc motong Stapler

    Fitur tina stapler motong busur disposable:

    1. Hiji-waktos pamakéan arc motong stapler, ukuran arc téh leuwih ti 45MM, tapi ukuran linier leutik, nu merenah pikeun ngasupkeun rongga beuteung sarta mangpaat pikeun bedah rectal low;
    2. Anastomosis sarta motong bisa réngsé dina hiji waktu, sahingga operasi leuwih merenah;
    3. Geus sterilized sarta dipaké pikeun hiji waktu pikeun nyegah cross-inféksi.

    +

tentang Kami

Smail Industri jeung Trade Co., Ltd.

"Smail médis" mangrupakeun supplier parabot médis bedah profésional, kalawan leuwih ti 24 taun pangalaman jasa dina widang ieu, porsi ratusan rumah sakit jeung pausahaan dagang alat médis, professionally milih unggal produk cocog pikeun konsumén.Kami tanggel waler pikeun ngahijikeun sumber daya kualitas luhur pikeun masihan anjeun kauntungan anu ageung sareng mode kerjasama anu saé.Unggal produk sacara saksama dipilih ku Smail Médis ti ratusan pabrik, tur aya salawasna hiji cocog pikeun anjeun.

Dina Ngeunaan Kami, aya sababaraha sertipikat kualifikasi…

nempo leuwih
ngeunaan
video video

konsuménkasus

diajar deui
Laparoscopy Pelatihan Box Instalasi jeung Manual Operasi
22-12-28

Laparoscopy Pelatihan Box Instalasi jeung Manual Operasi

1. Buka kotak latihan laparoscopic, selapkeun pelat rojongan dina dua sisi kana sockets pakait, sarta selapkeun pin kana liang pin sirkular pakait;2. Selapkeun colokan kabel USB kana stop kontak USB komputer, saluyukeun switch kakuatan dina kabel, tur saluyukeun kacaangan ...

Rumah Sakit Xi'an High-tech, Diréktur Lu
21-09-18

Rumah Sakit Xi'an High-tech, Diréktur Lu

Harga produk Smail pisan lumrah tur pohara merenah ngagunakeun.Rumah sakit kami parantos damel sareng aranjeunna saprak tujuh taun ka pengker, sareng kagancangan pangirimanna gancang pisan, sareng kualitasna dijamin.Panaliti logistik online pisan merenah.Telepon sélulér anu nembé nambihan ...

Tianjin Ruixinkang Manajer Wang
21-09-17

Tianjin Ruixinkang Manajer Wang

Urang kapanggih Smail Médis ngaliwatan Internet, sarta asalna rencanana pikeun manggihan eta online;pilihan kusut bakal dibahas heula.Tapi ngaliwatan bubuka lengkep Smail, urang mutuskeun pikeun gawé bareng anjeunna.Kuring parantos ngadamel produk séri stapler Smail tina sababaraha barang baheula ka ...

Yuyang, Heyuan, Tuan Wan
19-09-18

Yuyang, Heyuan, Tuan Wan

Harga produk Smail Médis pisan lumrah tur pohara merenah ngagunakeun.Perusahaan kami parantos damel sareng aranjeunna pikeun prostheses burut lima taun ka pengker, sareng aranjeunna parantos nyayogikeun kualitas anu gancang sareng terjamin.Inquiries logistik online pisan merenah.Aranjeunna henteu ngan ukur ngajual pro ...

bérita paling énggal

  • ulasan Mesin Stapler Kulit disposable

    ulasan Mesin Stapler Kulit disposable

    Tinjauan Stapler Kulit Disposable Stapler Kulit Pakai (Penggantian Jahitan) sareng 55 Kawat Pra-Rakit sareng Alat Panyabutan Stapler pikeun Demonstrasi Survival Darurat Camping Luar, Praktek Darurat Bidang Pertolongan Pertama, Desain ubin Paké Veteriner sareng desain mékanisme kaamanan, sistem ratchet unik t ...
    maca deui
  • Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan trocar thoracoscopic disposable

    Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan trocar thoracoscopic disposable

    Aparat tusukan pleura disposable dipaké babarengan jeung endoskop pikeun ngadegkeun saluran aksés alat ngaliwatan tusukan dina bedah endoscopic pleural.ciri Thoracoscopic trocar urang 1. Operasi basajan, gampang ngagunakeun.2. Tusukan Blunt, ruksakna leutik ski ...
    maca deui
  • Pangaweruh ngeunaan stapler anorectal

    Pangaweruh ngeunaan stapler anorectal

    Produk diwangun ku assembly ngarah, assembly sirah (kaasup kuku jahitan), awak, assembly pulas jeung asesoris.Kuku stitching dijieunna tina TC4, korsi kuku jeung cecekelan movable dijieunna tina 12Cr18Ni9 stainless steel, sarta komponén jeung awak dijieunna tina ABS na polycarbonate.Sanggeus th...
    maca deui