SIDEN 1998

One-stop tjenesteleverandør for generelt kirurgisk medisinsk utstyr
head_banner

Bruk og funksjoner for engangsstiftemaskin for lineær skjæring

Bruk og funksjoner for engangsstiftemaskin for lineær skjæring

Relaterte produkter

Lineær engangsstiftemaskin:

  • Engangsutstyr for å unngå kryssinfeksjon.
  • Åtte spesifikasjoner gjør prosedyren mer praktisk.
  • Suturtykkelse kan justeres i henhold til vevstykkelse.
  • Importerte titan negler har sterkere anastomose motstand.

Engangs stiftemaskin for lineær skjæring

Lineære skjærende stiftemaskiner brukes i abdominal kirurgi, thoraxkirurgi, gynekologi og pediatrisk kirurgi. Vanligvis brukes stiftemaskiner til utskjæring og transeksjon av organer eller vev. Denne typen lineær skjærende stiftemaskiner varierer i størrelse fra 55 mm til 100 mm (effektiv lengde for stifting og tverrsnitt). Hver størrelse stiftemaskin er tilgjengelig i to stiftehøyder for enkel stifting av tykt og tynt vev. Den lineære skjærende stiftemaskinen er lastet med to forskjøvede rader med dobbelrads titanstifter, samtidig som skjæring og deling av vev mellom de to doble- rader. Klem helt sammen håndtaket, og flytt deretter sideknappen frem og tilbake for å enkelt betjene stiftemaskinen. Innebygde kammer, avstandsstifter og en presisjonslukkemekanisme jobber sammen for å lette parallell kjevelukking og deretter riktig stiftdannelse. Den effektive lengden stifting og tverrsnitt bestemmes av størrelsen på den valgte stiftemaskinen. En passende kassett som kan brukes sammen med stiftemaskinen for lineærkutter sikrer en enkelt pasient bruk av produktet.

applikasjon

Det er mye brukt i lukking av stubber eller snitt ved rekonstruksjon av fordøyelseskanalen og andre organreseksjonsoperasjoner.

Trekk

  • Engangsutstyr for å unngå kryssinfeksjon
  • Åtte spesifikasjoner gjør prosedyrene mer praktiske
  • Suturtykkelse kan justeres i henhold til vevstykkelse
  • Importerte titanlegeringsstifter, sterkere strekkstyrke
  • Produktet er sterilisert og trenger ikke steriliseres før bruk
Engangs-lineær-kutte-stiftemaskin

Prinsipper og fordeler med kirurgiske stiftemaskiner

Det grunnleggende arbeidsprinsippet for kirurgiske stiftemaskiner: Arbeidsprinsippet til forskjellige kirurgiske stiftemaskiner er det samme som for stiftemaskiner. De implanterer to rader med kryssstifter i vevet, og suturerer vevet med doble rader med kryssstifter, som kan være tett Sutur vevet tett for å forhindre lekkasje;fordi små blodårer kan passere gjennom gapet til stifter av B-type, påvirker det ikke blodtilførselen til suturstedet og dets distale ende.

Fordeler med kirurgiske stiftemaskiner:

1. Operasjonen er enkel og rask, noe som forkorter operasjonstiden kraftig;

 

2. Den medisinske stiftemaskinen er nøyaktig og pålitelig, kan opprettholde god blodsirkulasjon, fremme vevheling, effektivt forhindre lekkasje, og redusere forekomsten av anastomotisk lekkasje betydelig;

 

3. Det kirurgiske feltet for suturering og anastomose er smalt og dypt;

 

4. Endre manuell åpen sutur eller anastomose til lukket sutur anastomose for å redusere risikoen for bruk av engangs kirurgiske stiftemaskiner for å kontaminere det kirurgiske feltet under rekonstruksjon av fordøyelseskanalen og lukking av bronkial stump;

 

5. Kan sys gjentatte ganger for å unngå blodtilførsel og vevsnekrose;

6. Gjør endoskopisk kirurgi (thorakoskopi, laparoskopi, etc.) mulig.Videoassistert torakoskopisk og laparoskopisk kirurgi ville ikke vært mulig uten bruk av ulike endoskopiske lineære stiftemaskiner.

Hvordan kirurgiske stiftere og stifter fungerer

Kirurgiske engangsstiftere og stifter er medisinsk utstyr som kan brukes i stedet for suturer. De kan lukke store sår eller snitt raskere og med mindre smerte for pasienter enn suturer. De brukes også til å lukke sår der huden er nær beinet , og i kirurgi for å fjerne organer eller feste deler av indre organer.De er nyttige i minimalt invasive prosedyrer fordi de krever bare en smal åpning for raskt å kutte og forsegle vev og blodårer.Hudsuturer brukes eksternt for å lukke huden under høy spenning , for eksempel på hodeskallen eller overkroppen.

Hva er kirurgiske stifter laget av

Stiftmaterialer som vanligvis brukes i kirurgi inkluderer rustfritt stål og titan. Disse er sterke metaller og har en tendens til å forårsake få problemer for pasienter under prosedyren. Plaststifter brukes imidlertid ofte til personer med metallallergi eller for å redusere arrvev. Stifter laget av plast eller metall løses ikke opp som mange suturer, så ekstra forsiktighet må utvises for å forhindre infeksjon. Stifter laget av polypropylen og polyetylenglykol er designet for å bli reabsorbert av kroppen.De brukes ofte i kosmetisk kirurgi fordi de fungerer som plaststifter for å redusere arrdannelse.

 

Hvordan kirurgiske stifter fungerer

Kirurgiske stiftemaskiner fungerer ved å komprimere vev, sammenføye to vevsstykker med sammenlåsende B-formede kirurgiske stifter, og, i noen modeller, kutte bort overflødig vev for å lage en ren kirurgisk sårlukking. Det finnes en rekke design for ulike typer kirurgi, de fleste er kategorisert som lineære eller sirkulære.Lineære stiftemaskiner brukes til å sammenføye vev eller fjerne organer i minimalt invasive prosedyrer.Engangs sirkulære stiftemaskiner brukes ofte i prosedyrer som involverer fordøyelseskanalen fra svelget til tykktarmen. Ved bruk av en lineær stiftemaskin for engangsbruk, bruker kirurgen håndtaket i den ene enden for å lukke "kjevene" på vevet i den andre enden av suturen. En sirkulær stiftemaskin skyter to rader med sammenlåsende stifter fra en sirkulær patron. Dette sirkulære arrangementet gjør det mulig for en anastomose å slå sammen to seksjoner eller en annen rørformet struktur etter at en del av tarmen er fjernet.Stifter gjør at vev kan klemmes mellom stifter for å danne ringer eller smultringer.Det innebygde bladet skjærer deretter bort det overliggende vevet og forsegler den nye forbindelsen. Kirurgen ser på det lukkede såret i ca. 30 sekunder for å sikre at vevene klemmes ordentlig sammen og for å sjekke at det ikke er blødninger. Som engangsprodukter begrenset Selskapet har LookMed avansert produksjonsutstyr, testutstyr og et effektivt og innovativt lederteam. Vi produserer engangstrokarer, engangshudstiftere, engangscytologibørster, engangs polypektomisnarer, engangskurvtype etc.

Relaterte produkter
Innleggstid: 17. november 2022