SIDEN 1998

One-stop tjenesteleverandør for generelt kirurgisk medisinsk utstyr
head_banner

Jeg dro til det libanesiske fredsbevarende medisinske teamet for å fullføre den første fasen av den nye kronvaksinasjonsoppgaven for UNIFIL-fredsbevarere

Jeg dro til det libanesiske fredsbevarende medisinske teamet for å fullføre den første fasen av den nye kronvaksinasjonsoppgaven for UNIFIL-fredsbevarere

Det medisinske personalet til vårt fredsbevarende medisinske team vaksinerte UNIFIL-fredsbevarere.Foto av Lei Yang

Den 18. mai, lokal tid, fullførte den 19. gruppen av kinesiske fredsbevarende medisinske team til Libanon den første fasen av den nye kronvaksinasjonsoppgaven, og inokulerte totalt 2076 personer.

sadsa_20221213171658

Mottakerne kom fra UNIFIL, inkludert fredsbevarere sendt av Kambodsja, Nepal, Indonesia og Malaysia, og internasjonalt personale rekruttert av FN fra land som Filippinene, Marokko og Libanon.

Siden vi aksepterte oppdraget, har vårt fredsbevarende medisinske team gjort sitt beste for å gjøre en god jobb med vaksinering med høy følelse av ansvar og haster, følge vaksinasjonssystemet nøye, strengt regulere vaksinasjonsprosessen og sikre at vaksinasjonsarbeidet er standardisert, Ordnet, trygt og effektivt.

I neste trinn vil vårt fredsbevarende medisinske team koordinere promoteringen av det andre vaksinasjonsarbeidet, og gjøre forberedelser til vaksinering når som helst i henhold til rotasjonen og utplasseringen av UNIFIL-fredsbevarere, og aktivt bidra til UNIFILs kamp mot den nye kronens lungebetennelsesepidemi.(Lei Yang)


Innleggstid: 21. mai 2021