Talu mai le 1998

Au'aunaga tu'utasi mo mea faigaluega fa'afoma'i fa'apitoa
fu'a_ulu

Taua ole laparoscopy - vaega 1

Taua ole laparoscopy - vaega 1

Oloa Fa'atatau

O faʻamaʻi pipisi ua faʻatasi ma le atinaʻeina o tagata, e matua lamatia ai le soifua maloloina o tagata ma faʻalavelaveina le atinaʻeina o agafesootai ma tamaoaiga.E ui lava i le alualu i luma o agafesootai ma le atinaʻeina o fomaʻi, o nisi o faʻamaʻi pipisi o loʻo pulea lelei i totonu o taulaga poʻo nofoaga tau tamaoaiga.

O mafuaaga o le oti e agai i tua i le faasologa.O tagata gasegase e maua i le bursitis e leai ni osofa'iga manino po'o se tala'aga o osofa'iga i le 3 masina talu ai nei.E leai se edema manino o gallbladder i le taimi o le taotoga, leai se pipii manino i le va o gallbladder ma gallbladder lata ane ma totoga, poʻo le pipii e faigofie ona vavae ese.O foma'i ta'itasi i vaega ta'itasi na fa'amae'aina le laparoscopic cholecystectomy fa'atasi ma se faiaoga.

pusa a'oa'oga laparoscopy

Laparoscopy Simulator: fa'ailoga o iloiloga e aofia ai

(1) Taimi fa'agaioiga: tu'u le ta'avale i totonu o le meapueata laparoscopic e ala i le umbilicus e amata ai le taimi, ma o le ta'avale mulimuli e ave i fafo i le fa'ai'uga o le taotoga.

(2) "Leiloa" o meafaifa'aili i totonu: afai e mou atu meafaigāluega i totonu o le galuega ma e leai ni meafaifa'aili e maua pe a mae'a fetuunaiga, e fa'amauina o meafaifa'aili e "leiloa" tasi.

(3) Taimi nonoa Intraoperative: pe a uma le anatomy o le gallbladder tafatolu ma le faʻapipiʻiina o le hemolok o le ala cystic proximal, o le pito mamao e manaʻomia le fomaʻi e faʻapipiʻi i le filo silika e faʻamaeʻa ai nonoa taotoga e lua ma le taimi.E le faigata ona iloa mai faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga i luga o le laulau ina ua maeʻa le aʻoaʻoga faʻapitoa i lalo o le microscope e le faiaoga laparoscopic, o fomaʻi i le vaega na faʻapuupuuina le taimi o le taʻaloga e tasi ma le taimi o le faʻaogaina o le nonoa intraoperative, faʻaititia tele. taimi "toilalo" o meafaifaʻaili, ma faʻaleleia atili le tomai faʻapitoa faʻapitoa faʻatusatusa i le vaega B.

O vaila'au fa'afoma'i ose mataupu fa'apitoa.Faatasi ai ma le alualu i luma o sosaiete, o manaoga o tagata mo le soifua maloloina ua faateleina i lea aso ma lea aso, ma o manaoga mo le saogalemu o taotoga ma le tulaga lelei o le olaga ua matua faaleleia.O le mea lea, o le faʻaitiitia o manuʻa taʻavale, faʻalavelave faʻalavelave, faʻasologa o taotoga ma le faʻaleleia o le saogalemu o taotoga ua tosina mai ai le tele ma le tele o le gauai.Ta'otoga ose fa'apitoa fa'apitoa e fa'atino malosi ma mana'omia a'oa'oga maualuluga.

Oloa Fa'atatau
Taimi meli: Me-30-2022