Wiwit taun 1998

Panyedhiya layanan siji-mandeg kanggo peralatan medis bedhah umum

hot sale peralatan medis

  • Bor Tulang Ortopedi Listrik Portabel Bedah Autoclavable

    Bor Tulang Ortopedi Listrik Bedah Portabel...

    Bor Tulang Ortopedi Listrik Bedah Portabel...

    Pengeboran cannulate fungsi ganda sing kuat lan stabil utamane digunakake kanggo nyekel k-kawat, operasi kuku interlocking intraumedullary lan operasi arthroscopic.Bisa nolak suhu dhuwur lan meksa dhuwur nganti 135 centigrade, Kajaba iku, kita bisa kurban antarmuka sing beda kaya AO, Stryker, Hudson etc.

    +
  • klip ligation hemostatic absorbable |klip ligation absorbable |klip hemostatik absorbable

    klip ligation hemostatic absorbable |nyerap...

    klip ligation hemostatic absorbable |nyerap...

    1. "Smail" -absorbable hemostatic ligation clip wis optimized materi produk.Dibandhingake karo produk sing padha sing diimpor, materi sing dipilih kanggo klip batin nambah hidrofilik lan kelembutan materi sing digunakake, saengga produk kasebut nduweni kompatibilitas sing luwih apik karo kulit utawa jaringan, lan ora bakal ngrusak jaringan tubular utawa jaringan liyane ing awak manungsa. dijepit.jaringan intraluminal.

    2. "Smail" - klip ligation hemostatic absorbable ngoptimalake desain produk.Desain rak staggered ditambahake ing basis saka pesawat tembok utama ndhuwur lan ngisor klip utama produk padha diimpor, supaya pasukan gesekan antarane klip utama lan jaringan clamped tambah, nggawe clamping liyane tenan.

    3. "Smail" -absorbable hemostatic ligation clip werna aplikasi pirso konsep identifikasi visual.Ing basis saka desain werna padha klip lapisan njero lan njaba saka diimpor produk padha, iku diganti loro-werna dibedakake cocog.Sawise produk digunakake, kahanan sing cocog saka klip lapisan njero lan njaba bisa diidentifikasi kanthi jelas, lan efek panggunaan katon kanthi cepet.

    4. "Smail" - Kemasan produk saka klip ligation hemostatic absorbable luwih cukup.Prodhuk nganggo kemasan mandiri siji (produk sing diimpor padha dipérang dadi pirang-pirang potongan lan siji paket), sing cocog kanggo panggunaan produk sing fleksibel lan rasional, kanthi efektif nyuda biaya nggunakake bahan bedah kanggo pasien;ngilangi fenomena disinfeksi sekunder lan panggunaan produk kasebut lan nyuda kemungkinan infeksi nosokomial pasien.

    +
  • New Single Gunakake Trocar

    New Single Gunakake Trocar

    New Single Gunakake Trocar

    Trocar sekali pakai Pengenalan Produk:

    Mung nggunakake siji, supaya infleksi salib;
    Desain unik, trauma cilik, pemulihan cepet;
    desain Utas, sampurna njaga veress;
    Katup sealing nganggo desain segmen papat lapisan lan nembelas katup kanggo mesthekake sesak udara;

    +
  • Stapler Endoskopi Anyar|Stapler Laparoskopi

    Stapler Endoskopi Anyar|Stapler Laparoskopi

    Stapler Endoskopi Anyar|Stapler Laparoskopi

    CE sertifikat
    Desain sing kompatibel njamin pengganti sing gampang.
    Desain permukaan Grpping nyedhiyakake kinerja stapling sing luar biasa.
    Model macem-macem bisa nyukupi saben operasi sing beda-beda.
    Bahan tingkat medis njamin ora ana penolakan jaringan.
    Kompatibilitas
    Aplikasi kanggo ECEHLON Series 60mm Stapler

    +
  • Kartrid stapler endoskopik | isi ulang chelon gst60gr

    Kartrid stapler endoskopik|chelon gst6...

    Kartrid stapler endoskopik|chelon gst6...

    Desain sing kompatibel njamin panggantos gampang

    Desain permukaan grip nyedhiyakake kinerja stapling sing luar biasa

    Model macem-macem bisa nyukupi saben operasi sing beda-beda

    Bahan tingkat medis njamin ora ana reiection jaringan

    Aplikasi kanggo ECEHLON Series 60mm Stapler

    +
  • Kartrid stapler stapler Endoskopik anyar

    Kartrid stapler stapler Endoskopik anyar

    Kartrid stapler stapler Endoskopik anyar

    Operasi tangan siji ngidini ahli bedah luwih fokus ing garis traverse lan nyelehake landasan ing papan sing dibutuhake.Bukaan rahang saka ujung proksimal nganti ujung distal jembar, sing trep kanggo posisi / manipulasi jaringan.Iku trep kanggo nggunakake karo merek liyane saka stapler endoskopik.

    Kartrid pokok paling apik bisa dibentuk sanajan ing jaringan sing kandel.Sistem kabeh sing dikuatake mbantu mbentuk staples kanthi bener, sing perlu kanggo nyegah bocor lan hemostasis sing efektif.Kompresi sadurunge diperlokaké nyegah cairan bocor metu saka jaringan target sadurunge diperlokaké.

    +
  • Klip penutup jaringan sekali pakai|klip pembuluh darah|klip pembuluh darah bedah

    Klip penutup jaringan sekali pakai|klip pembuluh darah|su...

    Klip penutup jaringan sekali pakai|klip pembuluh darah|su...

    Gunakake bahan polimer sing aman
    - Nduwe kompatibilitas lan stabilitas biologis sing apik
    -Tanpa mengaruhi sinar X, CT, MRI lan studi imaging liyane
    Kunci safety, busur, elastisitas, lan nyegah desain lunyu
    - Ligation cepet ing operasi, asil dipercaya aman
    Telung jinis spesifikasi
    -Bisa nyukupi macem-macem syarat ligasi klinis
    Ngunci piranti release
    -Bisa mbukak klip lan nyetel posisi ligasi sajrone operasi

    +
  • Kothak Latihan Laparoskopi|Simulator Laparoskopi|Pelatih Laparoskopi

    Kotak Latihan Laparoskopi|Simulator Laparoskopi...

    Kotak Latihan Laparoskopi|Simulator Laparoskopi...

    Simulator laparoskopi minangka alat latihan simulasi operasi minimal invasif, sing utamane digunakake ing lapangan pengajaran.Simulator Latihan Laparoskopi minangka alat sing bisa digunakake ing skenario latihan kanggo operasi laparoskopi, sing bisa nduduhake prosedur bedah abdomen.Aplikasi simulator bedah laparoskopi bisa mbantu siswa dadi akrab karo metode operasi lan nyuda kesalahan ing operasi nyata.

    +
  • Stapler Kulit Sekali Pakai|smailmedical

    Stapler Kulit Sekali Pakai|smailmedical

    Stapler Kulit Sekali Pakai|smailmedical

    Stapler kulit medis

    • Stapler kulit sing bisa digunakake

    • Stapler kulit iki cocok kanggo tangan saka macem-macem ahli bedah.

    •Sirah kepekso saka stapler kulit menehi tampilan cetha kanggo mesthekake panggonan seko akurat saka staples lan staples bisa gampang ngetik tissue.

    • Desain ati-ati saka mekanisme release saka stapler kulit ndadekake stapler gampang kanggo nggunakake.

    • Stapler kulit iki gampang digunakake lan nyuda kurva sinau.

    +
  • Stapler Tubular Disposable|Stapler Circular Disposable

    Disposable Tubular Stapler|Disposable Circular...

    Disposable Tubular Stapler|Disposable Circular...

    Single Use Circular Stapler Product Pambuka

    Stapler bunder sing dirancang lan dipaten kanthi unik kanthi rilis safety otomatis sing bisa dirungokake njamin visualisasi sing tetep lan akurat babagan anastomosis sajrone kompresi jaringan.minangka model khusus sing dirancang kanggo prosedur laparoskopi maju.
    Fitur lan Keuntungan Stapler Bedah
    Desain stapel trapezoid sing dipatenake kanggo staples sing dibentuk kanthi sampurna
    Pemotongan ultra-tajam 440 AS diimpor kelas medis stainless steel blade
    Streamline, desain anvil profil rendah
    Ergonomis lan nyaman nalika digunakake
    Fungsi release otomatis abang kanggo visualisasi pancet ing prosedur sak komprèsi

    +
  • Stapler Wasir|Stapler Anorektal Sekali Pakai

    Stapler Wasir|Stapler Anorektal Sekali Pakai

    Stapler Wasir|Stapler Anorektal Sekali Pakai

    1. Titanium / Titanium alloy Staples menehi resistance unggul kanggo nyegah fistula anastotic.
    2. Anvil sing dirancang kanthi tipis ndadekake kurang tekanan ing situs anatomi nalika dicopot.
    3. Rong larik staggered staples ngidini anastomosis apik lan segel hemostatic.
    4. Diperlokaké ing belang ijo nawakake na cocok dhuwur pokok ditutup kanggo kekandelan saka tissue teken.
    5. Volume kartrid ekstra-gedhe kanggo penggabungan luwih saka tissue.
    6. Macem-macem ukuran nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo syarat anatomi pasien individu.
    7. Non-slip grip menehi comfort lan kontrol luwih.
    8. Umpan Balik sing bisa dirungokake lan katon kanggo menehi sertifikasi ahli bedah ing mburi tembak.

    +
  • New One Time Gunakake Arc Cutting Stapler

    New One Time Gunakake Arc Cutting Stapler

    New One Time Gunakake Arc Cutting Stapler

    Fitur saka stapler pemotong busur sing bisa digunakake:

    1. Siji-wektu nggunakake stapler nglereni busur, ukuran busur luwih saka 45MM, nanging ukuran linear cilik, kang trep kanggo ngetik growong weteng lan ono gunane kanggo surgery rectal kurang;
    2. Anastomosis lan nglereni bisa rampung ing siji wektu, nggawe operasi luwih trep;
    3. Wis disterilisasi lan digunakake sepisan kanggo nyegah infeksi silang.

    +

babagan awake dhewe

Smail Industry lan Trade Co., Ltd.

"Smail medical" minangka pemasok peralatan medis bedah profesional, kanthi pengalaman layanan luwih saka 24 taun ing lapangan iki, nglayani atusan rumah sakit lan perusahaan dagang peralatan medis, kanthi profesional milih saben produk sing cocog kanggo pelanggan.Kita tanggung jawab kanggo nggabungake sumber daya sing berkualitas kanggo nyedhiyakake bathi sing akeh lan cara kerja sama sing trep.Saben produk kasebut kanthi teliti dipilih dening Smail Medical saka atusan manufaktur, lan tansah ana siji cocok kanggo sampeyan.

Ing About Us, ana macem-macem sertifikat kualifikasi…

ndeleng liyane
babagan
video video

pelanggankasus

sinau liyane
Laparoscopy Training Box Instalasi lan Manual Operasi
22-12-28

Laparoscopy Training Box Instalasi lan Manual Operasi

1. Bukak kothak latihan laparoskopi, lebokake piring dhukungan ing loro-lorone menyang soket sing cocog, lan lebokake pin menyang bolongan pin bunder sing cocog;2. Lebokake plug kabel USB menyang soket USB komputer, atur saklar daya ing kabel, lan atur padhange ...

Rumah Sakit Teknologi Tinggi Xi'an, Direktur Lu
21-09-18

Rumah Sakit Teknologi Tinggi Xi'an, Direktur Lu

Rega saka produk Smail cukup terjangkau lan trep banget kanggo digunakake.Rumah sakit kita wis kerja sama karo dheweke wiwit pitung taun kepungkur, lan kecepatan pangiriman cepet banget, lan kualitase dijamin.Inquiry logistik online trep banget.Ponsel sing anyar ditambahake ...

Tianjin Ruixinkang Manajer Wang
21-09-17

Tianjin Ruixinkang Manajer Wang

We ketemu Smail Medical liwat Internet, lan Originally ngrancang golek online;pilihan kusut bakal rembugan pisanan.Nanging liwat introduksi rinci Smail, kita mutusaké kanggo kerjo bareng karo wong.Aku wis nggawe produk seri stapler Smail saka sawetara item ing jaman kepungkur nganti ...

Yuyang, Heyuan, Pak Wan
19-09-18

Yuyang, Heyuan, Pak Wan

Rega saka produk Smail Medical cukup terjangkau lan trep banget kanggo digunakake.Perusahaan kita wis kerja sama karo dheweke kanggo prosthesis hernia limang taun kepungkur, lan wis dikirim kanthi cepet lan kualitas terjamin.Pitakonan logistik online trep banget.Dheweke ora mung adol pro ...

kabar paling anyar

  • Ulasan Mesin Stapler Kulit sing bisa digunakake

    Ulasan Mesin Stapler Kulit sing bisa digunakake

    Tinjauan Stapler Kulit Sekali Pakai Stapler Kulit Sekali Pakai (Penggantian Jahitan) kanthi 55 Kabel Pre-Assembled lan Alat Ngilangi Stapler kanggo Demonstrasi Survival Darurat Camping Outdoor, Praktek Darurat Lapangan Pertolongan Pertama, Desain ubin Panggunaan Veteriner lan desain mekanisme safety, sistem ratchet unik t...
    maca liyane
  • Apa sampeyan kudu ngerti babagan trocar thoracoscopic disposable

    Apa sampeyan kudu ngerti babagan trocar thoracoscopic disposable

    Aparat tusukan pleura sing bisa digunakake digunakake bebarengan karo endoskop kanggo nggawe saluran akses instrumen liwat tusukan ing operasi endoskopi pleura.Karakteristik trocar Thoracoscopic 1. Operasi prasaja, gampang digunakake.2. Tusukan tumpul, karusakan cilik ing ski ...
    maca liyane
  • Kawruh babagan stapler anorektal

    Kawruh babagan stapler anorektal

    Produk kasebut kalebu perakitan utama, perakitan sirah (kalebu kuku jahitan), awak, perakitan twist lan aksesoris.Kuku jahitan digawe saka TC4, kursi kuku lan gagang sing bisa dipindhah digawe saka stainless steel 12Cr18Ni9, lan komponen lan awak digawe saka ABS lan polikarbonat.Sawise ...
    maca liyane