SIDEN 1998

One-stop-tjenesteudbyder for almindeligt kirurgisk medicinsk udstyr
head_banner

Klassificering og beskrivelse af vakuum blodopsamlingsrør

Klassificering og beskrivelse af vakuum blodopsamlingsrør

Relaterede produkter

Klassificering og beskrivelse af vakuum blodopsamlingsrør

1. Almindelig serumglas har en rød hætte, og blodprøveglasset indeholder ikke tilsætningsstoffer.Det bruges til rutinemæssig serumbiokemi, blodbank og serologirelaterede tests.

2. Den orange-røde hætte på det hurtige serumglas har et koaguleringsmiddel i blodopsamlingsrøret for at fremskynde koagulationsprocessen.Det hurtige serumrør kan koagulere det opsamlede blod inden for 5 minutter, hvilket er velegnet til en serialiseret nødserumtest.

3. Den gyldne hætte på det inerte separerende gelkoagulationsrør, og inert separationsgel og koaguleringsmiddel tilsættes i blodopsamlingsrøret.Efter at prøven er centrifugeret, kan den inerte separationsgel fuldstændigt adskille de flydende komponenter (serum eller plasma) og faste komponenter (røde blodlegemer, hvide blodlegemer, blodplader, fibrin osv.) i blodet og akkumulere fuldstændigt i midten af reagensglasset til at danne en barriere.Prøven er inden for 48 timer, hold den stabil.Koaguleringsmidlet kan hurtigt aktivere koagulationsmekanismen og fremskynde koagulationsprocessen, hvilket er velegnet til nødserum biokemiske tests.

4. Den grønne hætte på heparinantikoagulationsrøret med heparin tilsat i blodopsamlingsrøret.Heparin har direkte virkning af antithrombin, hvilket kan forlænge prøvens størkningstid.Det er velegnet til røde blodlegemers skrøbelighedstest, blodgasanalyse, hæmatokrittest, erythrocytsedimentationshastighed og generel energi biokemisk bestemmelse, ikke egnet til blodkoagulationstest.For meget heparin kan forårsage ophobning af hvide blodlegemer og kan ikke bruges til tælling af hvide blodlegemer.Det er ikke egnet til klassificering af hvide blodlegemer, fordi det kan farve blodskiven med en lyseblå baggrund.

/vakuum-blodopsamlingssystem/

5. Det lysegrønne hoveddæksel på plasmaseparationsrøret, der tilføjer lithiumheparin antikoagulant i den inerte separationsslange, kan opnå formålet med hurtig plasmaseparation, det er det bedste valg til elektrolytdetektion og kan også bruges til rutinemæssig plasma biokemisk beslutsomhed og

ICU og andre biokemiske nødplasmatests.Plasmaprøver kan sættes direkte på maskinen og holdes stabile i 48 timer under afkøling.

6. EDTA antikoaguleringsrør lilla hætte, ethylendiamintetraeddikesyre (EDTA, molekylvægt 292) og dets salt er en aminopolycarboxylsyre, som effektivt kan chelatere calciumioner i blodprøver, chelere calcium eller reagere calcium. Fjernelsen af ​​stedet vil blokere og afslutte den endogene eller eksogene koagulationsproces, hvorved blodprøven forhindres i at størkne.Velegnet til generel hæmatologisk test,

Den er ikke egnet til blodkoagulationstest og blodpladefunktionstest, ej heller til bestemmelse af calciumion, kaliumion, natriumion, jernion, alkalisk fosfatase, kreatinkinase og leucinaminopeptidase og PCR-test.

7. Natriumcitratkoagulationsreagensglasset har en lyseblå hætte.Natriumcitrat bruges hovedsageligt til antikoagulering ved at chelatere med calciumioner i blodprøven.Den er velegnet til blodkoagulationsforsøg.Koncentrationen af ​​antikoagulant anbefalet af Standardiseringsudvalget for National Clinical Laboratory er

3,2 % eller 3,8 % (svarende til 0,109 mol/L eller 0,129 mol/L), forholdet mellem antikoagulant og blod er 1:9.

8. Natriumcitrat erythrocytsedimentationshastighed reagensglas, sort hoveddæksel, den nødvendige natriumcitratkoncentration til erythrocytsedimentationshastighedstest er 3,2 % (svarende til 0,109 mo/u), forholdet mellem antikoagulant og blod er 1:4.

Kaliumoxalat/natriumfluorid gråt hovedbetræk.Natriumfluorid er et svagt antikoagulant.Generelt anvendes kaliumoxalat eller natriumdiiodat i kombination.Forholdet er 1 del natriumfluorid og 3 dele kaliumoxalat.4 mg af denne blanding kan forhindre 1 m blod i at koagulere og hæmme sukkernedbrydning inden for 23 dage.Det er et godt konserveringsmiddel til blodsukkerbestemmelse.Den kan ikke anvendes til bestemmelse af urinstof ved ureasemetoden, og den kan heller ikke anvendes til bestemmelse af alkalisk fosfatase og amylase.Anbefales til blodsukkermåling.

Relaterede produkter
Indlægstid: 18. september 2021