ОД 1998 г

Едношалтерски давател на услуги за општа хируршка медицинска опрема
head_banner

Електронски проктоскоп

 • Електронски проктоскоп
 • Електронски проктоскоп
 • Електронски проктоскоп
 • Електронски проктоскоп
 • Електронски проктоскоп
 • Електронски проктоскоп
 • Електронски проктоскоп
 • Електронски проктоскоп
 • Електронски проктоскоп
 • Електронски проктоскоп

Карактеристики на производот:


Воведување на производот

1.Електронски проктоскопСостав на главната структура:

производот е составен од адаптер, кабел за напојување, сонда за камера, AV, видео кабел и USB безжичен колектор.
2.Електронски проктоскопОпсег на примена:
снимање и снимање на перианални заболувања како што се хемороиди, анална пукнатина, перианален апсцес, хипертрофија на аналната брадавица, проктитис, рак на цревата, анален васкулитис, анален егзема и други перианални и ректални заболувања.
3. Електронски проктоскопОпис за поврзување на производот:
1) Поврзете го напојувањето: приклучете го приклучокот за струја во влезот за напојување зад адаптерот.
2) Поврзете ја видео линијата AV: поврзете ја видео линијата AV (2 јадра) со интерфејсот веднаш до напојувањето на адаптерот.
3) Поврзете ја сондата за камерата: поврзете ја сондата за камерата (9-јадрена) со предниот приклучок на адаптерот.
4) USB безжичен колектор: приклучете го безжичниот USB колектор во компјутерскиот домаќин.
5) Прекинувач за напојување: притиснете го прекинувачот за напојување и вклучете го светлото.

4. Електронски проктоскоп Инструкции за употреба на производот:
1) Сондата на камерата е опремена со цевка за анален огледало за еднократна употреба за испитување.
2) Црниот оптички бајонет во средината на сондата на камерата врши прилагодување на сликата за растојанието и растојанието.
3) Притиснете го белото копче на сондата на камерата и собирајте слики преку безжичниот USB приемник.

Параметар:
1. Напојување: DC3.6V
2. Сензор: SONY 960H 1/3″ SONY CCD 4140+673 чип
3. Минимум: 0,01 LUX / F1.4
4. Моќност: 600 mw
5. Чувство на слика: 5 милиони пиксели
6. Резолуција: 1024Hx1080
7. Зголемување: 30 пати целосна слика на терен со огледало со нула степени, без слика со мртов агол без деформација
8. Сооднос сигнал/шум: > 60 (db)
9. Пренос на сигнал: примена на процесор за дигитален сигнал
10. Прилагодлива фокусна должина
11. Температура: – 10 ºC до +60 ºC
12. Влажност: 30% – 90% Rh
13. Должина на аноректален ендоскоп: 50-250мм
14. Ефективна работна должина на аноректален ендоскоп: 250m


 • Претходно:
 • Следно:

 • онлајн пребарување

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја