ОД 1998 г

Едношалтерски давател на услуги за општа хируршка медицинска опрема
head_banner

Нов кертриџ за спојување со ендоскопски спојувач

Нов кертриџ за спојување со ендоскопски спојувач

 • Ендоскопски кертриџ за спојување на спојувач
 • 3 реда клинци со различна висина
 • Дизајн на кертриџ за главни кертриџ во облик на канџи на геко помалку прелевање на ткиво за да се обезбеди посовршена анастомоза
 • Различни спецификации и модели погодни за различна хируршка употреба
 • Лесен пристап до тесни простори Намалете ја штетата и ризикот од раздвојување на ризици Поудобно за држење
 • Извонредната изработка загарантиран квалитет може да се совпадне со други марки спојници за ендоскоп
 • Нов кертриџ за спојување со ендоскопски спојувач
 • Нов кертриџ за спојување со ендоскопски спојувач
 • Нов кертриџ за спојување со ендоскопски спојувач
 • Нов кертриџ за спојување со ендоскопски спојувач
 • Нов кертриџ за спојување со ендоскопски спојувач
 • Нов кертриџ за спојување со ендоскопски спојувач

Карактеристики на производот:

Операцијата со една рака му овозможува на хирургот подобро да се фокусира на напречната линија и да ја постави наковалната точно онаму каде што е потребно.Отворот на вилицата од проксималниот крај до дисталниот крај е широк, што е погодно за позиционирање/манипулација на ткивото.Удобно е да се користи со други марки на ендоскопски спојници.

Најдобриот кертриџ за глави може да се формира дури и во релативно дебели ткива.Зајакнатиот целиот систем помага правилно да се формираат спојници, што е неопходно за ефикасно спречување на истекување и хемостаза.Компресијата пред пукањето го спречува истекувањето на течноста од целното ткиво пред да се пука.


Воведување на производот

6 реда спојници можат ефикасно да го спречат крварењето.Се користат ендоскопски спојници со различна висина, а подолгата висина на ноктите се користи на надворешната страна за да се обезбеди подобро снабдување со крв во ткивото;пократката висина на ноктите се користи на внатрешната страна, што резултира со помало крварење и побрзо заздравување.Иновативната структура на кертриџот за спојници и дизајнот на три спојници со различни висини им овозможуваат на корисниците да имаат повеќе избор.

Ендоскопски-спојувач-спојувач-кертриџ-добавувач-Smail

 • Претходно:
 • Следно:

 • Поврзани производи

  онлајн пребарување

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја