ОД 1998 г

Едношалтерски давател на услуги за општа хируршка медицинска опрема
head_banner

За нас

За

Основана во 1998 година,

Xi'an Smail Industry & Trade Co., Ltd.

Ние, „Smail Medical“ сме професионален добавувач на општа хируршка медицинска опрема и ви обезбедуваме удобна и високо ефикасна услуга со едно застанување.

„Smail Medical“ е професионален добавувач на хируршка медицинска опрема, со повеќе од 25 години сервисно искуство во оваа област, опслужувајќи стотици болници и компании за трговија со медицинска опрема, професионално избирајќи го секој соодветен производ за клиентите.Ние сме одговорни за интегрирање на висококвалитетни ресурси за да ви обезбедиме дарежлив профит и удобен начин на соработка.Секој производ е внимателно одбран од Smail Medical од стотици производители, и секогаш постои еден соодветен за вас.

Во За нас, има различни сертификати за квалификација регистрирани во Кина од Smail Medical во 1998 година, а за ваша погодност се обезбедени слики од екранот и линкови за пребарување на веб-страницата на владиниот оддел за регистрација.Smail Medical е компанија основана 25 години, со ефикасен тим и ригорозно управување.Бидејќи нашите производи се поврзани со здравјето и животот на пациентите, ние секогаш го ставаме квалитетот на производот на прво место!Откако ќе ја изберете нашата компанија, не само што ќе имате огромен профит, туку ќе можете да избегнете и грижи за иднината.Ние не само што ви обезбедуваме висококвалитетни производи, туку имаме и комплетен гарантен систем по продажбата.

Smail Medical со нетрпение ја очекува вашата понатамошна комуникација.

Квалификација на компанијата

  • duiwaimaoyijingyingbeianbiao-640-640
  • haiguanhuizhi-640-640
  • smrerleizheng-640-640
  • smryingyezhizhaozhengben-640-640
  • xinjingyingxukezheng-640-640
  • yiliaojingyingxukezhengjietu-640-640
  • smryingyezhizhaofuben-640-640
  • yingyezhizhaojietu-640-640