QË QË 1998

Ofruesi i shërbimit me një ndalesë për pajisjet mjekësore të përgjithshme kirurgjikale
koka_banderolë

Rreth Nesh

Rreth

Themeluar në vitin 1998,

Xi'an Smail Industry & Trade Co., Ltd.

Ne, "Smail Medical" jemi një furnizues profesionist i pajisjeve mjekësore të përgjithshme kirurgjikale dhe ju ofrojmë shërbim të përshtatshëm dhe shumë efikas me një ndalesë.

"Smail Medical" është një furnizues profesionist i pajisjeve mjekësore kirurgjikale, me më shumë se 25 vjet përvojë shërbimi në këtë fushë, duke u shërbyer qindra spitaleve dhe kompanive të tregtimit të pajisjeve mjekësore, duke zgjedhur në mënyrë profesionale çdo produkt të përshtatshëm për klientët.Ne jemi përgjegjës për integrimin e burimeve me cilësi të lartë për t'ju ofruar fitime bujare dhe një mënyrë të përshtatshme bashkëpunimi.Çdo produkt zgjidhet me kujdes nga Smail Medical nga qindra prodhues, dhe ka gjithmonë një të përshtatshëm për ju.

Në Rreth nesh, ka certifikata të ndryshme kualifikimi të regjistruara në Kinë nga Smail Medical në 1998, dhe për lehtësinë tuaj ofrohen pamjet e ekranit dhe lidhjet e pyetjeve të faqes së internetit të departamentit të regjistrimit të qeverisë.Smail Medical është një kompani e krijuar prej 25 vitesh, me një ekip efikas dhe menaxhim rigoroz.Për shkak se produktet tona janë të lidhura me shëndetin dhe jetën e pacientëve, ne gjithmonë vendosim cilësinë e produktit në radhë të parë!Pasi të zgjidhni kompaninë tonë, jo vetëm që do të keni fitime të mëdha, por gjithashtu mund të shmangni shqetësimet për të ardhmen.Ne jo vetëm që ju ofrojmë produkte me cilësi të lartë, por gjithashtu kemi një sistem të plotë garancie pas shitjes.

Smail Medical pret me padurim komunikimin tuaj të mëtejshëm.

Kualifikimi i Kompanisë

  • duiwaimaoyijingyingbeianbiao-640-640
  • haiguanhuizhi-640-640
  • smrerleizheng-640-640
  • smryingyezhizhaozhengben-640-640
  • xinjingyingxukezheng-640-640
  • yiliaojingyingxukezhengjietu-640-640
  • smryingyezhizhaofuben-640-640
  • yingyezhizhaojietu-640-640