QË QË 1998

Ofruesi i shërbimit me një ndalesë për pajisjet mjekësore të përgjithshme kirurgjikale
koka_banderolë

Trocar i ri për një përdorim

 • Smail me shumicë Trocar për një përdorim
 • Furnizuesi i Trocarit për një përdorim Smail
 • Kostoja e Trocarit për një përdorim Smail
 • Shitet trokare nje perdorimi Smail
 • Prodhuesi i Trocarit për një përdorim Smail
 • Trocar për një përdorim blej Smail
 • Trocar i ri për një përdorim
 • Trocar i ri për një përdorim
 • Trocar i ri për një përdorim
 • Trocar i ri për një përdorim
 • Trocar i ri për një përdorim
 • Trocar i ri për një përdorim

karakteristikat e produktit:

Prezantimi i produktit të trokarit të disponueshëm:

Vetëm një përdorim, shmang lakimin e tërthortë;
Dizajn unik, trauma e vogël, shërim i shpejtë;
Dizajni i fillit, mirëmbajtja e përsosur e veresit;
Valvula mbyllëse miraton dizajnin e segmentuar me katër shtresa dhe gjashtëmbëdhjetë valvula për të siguruar më mirë izolimin e ajrit;


Prezantimi i produktit

Manuali i udhëzimeve të trokareve laparoskopike të disponueshme

Karakteristikat e gjilpërave të kanulës shpuese:
.Përdorni me kënaqësi dhe në mënyrë efektive shmangni kontaktin me infeksionin.shitet traktor një përdorimesh- Smail
Gjilpëra shpuese e trokarit pa thikë është projektuar me një majë të hapur, e cila mund të parandalojë që gjilpëra e shpimit të shpojë organet.
.Me një helmetë shpuese në formë thike mund të mbrojë dhe mbrojë në mënyrë efektive mbulesën mbrojtëse, duke shkatërruar thikën.Me ngjeshje dhe me butona sigurie, llastiku mund të zgjerohet dhe tkurret lirshëm.
.Kateteri Tubi i kateterit është projektuar me një fije të veçantë, e cila ka rezistencë të ulët gjatë riprodhimit dhe mund të fiksohet në bark më pas, gjë që mund të sigurojë funksionimin e qetë të operacionit.
.Një shumëllojshmëri e diametrave të ndryshëm të tubave dhe specifikimeve të ndryshme të enëve mund të hapen në indin e njeriut për të lehtësuar hyrjen dhe daljen e instrumenteve të ndryshme kirurgjikale.
.Karakteristika të mira hermetike dhe barriere të gazit mund të parandalojnë në mënyrë efektive rrjedhjen e daljes intra-abdominale.

Kostoja e Trocarit për një përdorim Smail

Kirurgji e aplikueshme e trokarit me përdorim të vetëm:
Mjete kirurgjikale për kirurgji intrakavitare në indet e murit të barkut të njeriut gjatë ekzaminimit dhe operacionit laparoskopik.

Trocar për një përdorim blej Smail

Përpara se të instaloni dhe përdorni këtë produkt, ju lutemi lexoni me kujdes manualin e udhëzimeve

Manuali i udhëzimeve të trokareve laparoskopike të disponueshme

I. Emri i produktit, modeli, specifikimi

Njësi trokare laparoskopike e disponueshme (mm)

Specifikimet e modelit

Diametri i jashtëm i konit shpues D1

Diametri i brendshëm i kasës D

Gjatësia e kasës L

Gjatësia e kanulës së shpimit L1

Gjatësia e konit shpues L2

madhësia

tolerancës

madhësia

tolerancës

madhësia

tolerancës

madhësia

tolerancës

madhësia

tolerancës

P-TC-5

5.5

+0.3

0

6

+0.3

0

112

±2.0

160

±2.0

205

±2.0

P-TC-10

10.3

10.4

P-TC-12

12.8

12.9

P-TC-15

15.2

15.7

 

II.Performanca e trokareve laparoskopike me një përdorim

Pajisja e shpimit përdoret si instrument kirurgjik laparoskopik.Fillimisht duhet të vendoset pneumoperitoneumi dhe më pas të bëhet një prerje 5-12 mm e lëkurës në një pozicion të përshtatshëm në bark.Fiksoni trokarin me dorë në një kënd të përshtatshëm në barkun e ngritur me pneumoperitoneum.Përmes prerjes së lëkurës, shtypni pjesën e sipërme të pajisjes shpuese me pëllëmbën e dorës dhe futeni pajisjen e shpimit në prerjen e lëkurës.Kur pajisja e shpimit hyn në zgavrën e barkut, nxirreni menjëherë konin e shpimit për të formuar një kanal pune dhe më pas futni laparoskopin/instrumentin për vëzhgim dhe operim.

III.Përbërja e strukturës kryesore të trokarit laparoskopik të disponueshëm

Pajisja e shpimit laparoskopike e disponueshme përbëhet kryesisht nga një kapak mbyllës, një kapak mbyllës dhe fiksues, një valvul për injektimin e ajrit, një kanulë, një kon shpues, një valvul bllokues ajri dhe një kapak mbyllës vetërregullues.

Midis tyre: kapaku mbyllës, kapaku i mbylljes dhe fiksimit, valvula e injektimit të gazit, kutia dhe koni i shpimit janë bërë nga materiali PC, dhe valvula bllokuese e ajrit dhe kapaku mbyllës vetë-rregullues janë prej materiali silikoni.

IV.Trokari laparoskopik i njëpërdorshëm Shtrirja e aplikimit

Përdoret për të shpuar indin e murit të barkut të trupit të njeriut gjatë laparoskopisë dhe operacionit, dhe për të krijuar një kanal pune për kirurgjinë abdominale.

V. Struktura e pamjes së trokarit laparoskopike njëpërdorimshme

https://www.smailmedical.com/single-use-trocar-product/1.Kapak mbyllës 2. Kapak mbyllës dhe fiksues 3. Valvula e injektimit 4. Mëngë

5. Koni shpues 6. Valvula bllokuese e ajrit 7. Kapak mbyllës vetërregullues

1.figura 1P-TC-(5/10/12/15trokare

 

VI.Trokari laparoskopik i njëpërdorshëm Kundërindikimet

Nuk mund të përdoret në pacientët neonatale dhe duhet të përdoret me kujdes tek gratë shtatzëna.

VII.Instalimi i trokarit laparoskopik me një përdorim

asnje

VIII.Trokar laparoskopik njëpërdorimësh Udhëzime për përdorim

1. Përpara përdorimit të kanulës shpuese të disponueshme të kompanisë sonë, rekomandohet që fillimisht të vendoset një pneumoperitoneum dhe më pas të bëhet një prerje e lëkurës në zgavrën e barkut që është mjaft e madhe për të akomoduar kanulën.Një mënyrë për të siguruar që prerja e lëkurës të jetë mjaft e madhe është të shtypni tubin e jashtëm të trokarit poshtë kundër murit të trupit, duke krijuar një gjurmë rrethore dhe më pas prerja me një diametër të zmadhuar në mënyrë të përshtatshme të gjurmës për të përshtatur hyrjen e kanulës, p.sh. shpimi 5 mm i shtresës së jashtme Diametri duhet të rritet me 2 mm.Vini re se prerjet më të vogla mund të rezultojnë në rezistencën e lëkurës së kanulës, duke rritur forcën e depërtimit dhe duke reduktuar kontrollin e kirurgut të kanulës gjatë futjes.

2. Fiksoni kanulën e shpimit në një kënd të përshtatshëm në barkun e ngritur pas pneumoperitoneumit.Trokarët e disponueshëm janë më të mprehtë se trokarët e ripërdorshëm dhe për këtë arsye në përgjithësi kërkojnë më pak forcë për t'u futur.Por kini kujdes: mungesa e gazit të mjaftueshëm, mosbërja e një prerjeje mjaft të madhe të lëkurës ose përdorimi i tepërt i forcës mund të rrisë rrezikun e dëmtimit të organeve të brendshme.

3. Përpara se të futni kanulën e shpimit përmes prerjes së lëkurës, futeni konin e shpimit në kanulën e shpimit.

4. Shtypni me pëllëmbën e dorës pjesën e sipërme të kanulës shpuese.Në të njëjtën kohë, duke mbajtur presionin në dorezë konstante, futni kanulën e shpimit të disponueshme në prerjen e lëkurës.Ushtroni presion të vazhdueshëm në rënie gjatë hyrjes së kanulës.

5. Pasi kanula të ketë hyrë në zgavrën e barkut, duhet pasur kujdes që të mos aplikohet sërish.Nëse kirurgu mendon se kanula e shpimit ndodhet në zgavrën e barkut, koni i shpimit duhet të hiqet menjëherë dhe të futet në laparoskop për vëzhgim.

6. Nëse shpimi nuk ka përfunduar, përsëritni hapat 3-5.

7. Nëse prerja e shpimit është 10 mm ose më e madhe pas operacionit, fascia e thellë duhet të mbyllet për të zvogëluar rrezikun e hernies incizionale me qepje.

8. Pasi punksioni të jetë i suksesshëm, përpara se të përdorni instrumentin endoskopik, aplikoni lubrifikant mjekësor në sipërfaqen e instrumentit endoskopik ose unazën mbyllëse të punksionit për të zvogëluar rezistencën dhe për ta bërë operacionin më të përshtatshëm dhe të shpejtë.

IX. Metodat e mirëmbajtjes dhe mirëmbajtjes laparoskopike të trokareve me një përdorim

1. Magazinimi: Ruani në një dhomë me një lagështi relative jo më të madhe se 80%, të ajrosur mirë dhe pa gazra gërryes.

2. Transporti: Produkti i ambalazhuar mund të transportohet me mjete normale.Gjatë transportit, duhet të trajtohet me kujdes dhe të shmanget rrezet e diellit direkte, përplasjet e dhunshme, shiu dhe nxjerrja e gravitetit.

X.Data e skadencës së trokarit laparoskopik me një përdorim

Pasi ky produkt është sterilizuar me oksid etilen, periudha e sterilizimit është tre vjet dhe data e skadencës tregohet në etiketë.

XI.Lista e aksesorëve të trokareve laparoskopike të disponueshme

      asnje

XII.Masat paraprake dhe paralajmërimet e trokareve laparoskopike të disponueshme

1. Kur përdorni këtë produkt, duhet të ndiqen rreptësisht specifikimet e funksionimit aseptik;

2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes paketimin e këtij produkti përpara përdorimit, nëse paketimi i blisterit është i dëmtuar, ju lutemi ndaloni përdorimin e tij;

3. Ky produkt është sterilizuar me oksid etilen, dhe produkti i sterilizuar është për përdorim klinik.Ju lutemi kontrolloni treguesin e diskut në kutinë e paketimit të sterilizimit të këtij produkti, "blu" tregon se produkti është sterilizuar nga oksidi i etilenit dhe mund të përdoret drejtpërdrejt klinikisht;

4. Ky produkt është për përdorim një herë dhe nuk mund të sterilizohet pas përdorimit;

5. Ju lutemi kontrolloni nëse produkti është brenda periudhës së vlefshmërisë përpara përdorimit.Periudha e vlefshmërisë së sterilizimit është tre vjet.Produktet përtej periudhës së vlefshmërisë janë rreptësisht të ndaluara për t'u përdorur;

6. Dështimi për të formuar dhe mbajtur një pneumoperitoneum të përshtatshëm gjatë operacionit abdominal mund të zvogëlojë hapësirën e disponueshme operative, duke penguar kështu lëvizjen përpara të konit të shpimit dhe duke rritur rrezikun e dëmtimit të indit visceral.

7. Vetëm me përvojë dhe njohës të teknikave endoskopike mund të kryejnë kirurgji endoskopike.Para operacionit, mjekët duhet të konsultohen me libra dhe literaturë përkatëse për të kuptuar teknikat, ndërlikimet dhe rreziqet e endoskopisë.

8. Koni i shpimit në një formë është më i mprehtë dhe më i sigurt, kështu që kërkohet më pak forcë gjatë futjes.Forca e tepërt mund të zvogëlojë kontrollin e përdoruesit mbi këndin e futjes dhe thellësinë e konit të shpimit, duke rritur rrezikun e dëmtimit të indeve të brendshme.

9. Ngjitjet, anomalitë anatomike ose pengesa të tjera mund të parandalojnë ose vonojnë, gjë që do të bëjë që koni i shpimit të dëmtojë strukturën e organit të brendshëm gjatë punksionit të verbër.Rekomandohet përdorimi i kirurgjisë laparoskopike të hapur, dhe më pas përdorimi i këtij produkti pas shtimit të suturave në përdorim importues të fascisë së barkut.

10. Para dhe pas heqjes së kanulës së disponueshme nga zgavra e barkut, kontrolloni vendin e kirurgjisë për hemostazë.Gjakderdhja mund të kontrollohet me kauter ose sutura të duarve.Sipas gjykimit të mjekut, mund të kërkohet një laparotomi.

11. Pasi të keni hyrë në zgavrën e barkut, duhet pasur kujdes që të mos ri-presioni kanulën.Nëse ushtrohet forcë e mjaftueshme në pjesën e përparme për të lëvizur konin përpara, kjo do të shkaktojë dëmtim të indeve të brendshme.

12. Gjatë përdorimit të instrumenteve endoskopike dhe aksesorëve të prodhuar nga prodhues të ndryshëm në të njëjtën kohë në kirurgjinë endoskopike, duhet të kontrollohet përputhshmëria ndërmjet instrumenteve të ndryshme, si dhe të kontrollohet izolimi elektrik dhe tokëzimi.

13. Nëse prerja e shpuar e lëkurës është 10 mm ose më e gjatë, fascia e thellë duhet të mbyllet për të reduktuar mundësinë e hernies incizionale.

14. Gjatë operacionit laparoskopik, pacienti duhet të jetë në një pozicion shtrirë me kokën ulur dhe këmbët lart.Kur përdorni kanulën e parë të shpimit, ngrini murin e poshtëm të barkut me njërën dorë, operoni kanulën e shpimit me dorën tjetër, bëni një prerje nga lëkura e kërthizës dhe futeni në drejtim të fshikëzës në një kënd 45 gradë.

15. Produktet e sterilizuara duhet të ruhen në një mjedis të freskët, të thatë, të pastër, të ajrosur mirë pa gazra gërryes.

16. Pasi punksioni të jetë i suksesshëm, aplikoni lubrifikant mjekësor në sipërfaqen e instrumentit endoskopik ose në unazën mbyllëse të pajisjes së shpimit përpara se të përdorni instrumentin endoskopik për të zvogëluar rezistencën dhe për ta bërë operacionin më të përshtatshëm dhe të shpejtë.

17. Shih etiketën për datën e prodhimit

18. Shpjegimi i grafikëve, simboleve dhe shkurtesave të përdorura në paketim dhe etiketa

https://www.smailmedical.com/


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • hetim online

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni