QË QË 1998

Ofruesi i shërbimit me një ndalesë për pajisjet mjekësore të përgjithshme kirurgjikale
koka_banderolë

Fisheku me kapëse endoskopike|mbushje chelon gst60gr

Fisheku me kapëse endoskopike|mbushje chelon gst60gr

 • Fisheku me kapëse endoskopike
 • Cilësia e garantuar e mjeshtërisë së shkëlqyeshme mund të krahasohet me staplerët e tjerë të endoskopit të markave
 • Fisheku i kapëseve në formë kthetra geko dizajnon më pak tejmbushje indesh për të siguruar një anastomozë më të përsosur
 • Fisheku kryesor në formë kthetra Gecko dizajnon më pak derdhje të indeve për të siguruar një anastomozë më të përsosur
 • Specifikime dhe modele të ndryshme të përshtatshme për përdorime të ndryshme kirurgjikale
 • Ngjyra të ndryshme përfaqësojnë specifika dhe madhësi të ndryshme, të cilat dallohen lehtësisht.
 • Fisheku me kapëse endoskopike|mbushje chelon gst60gr
 • Fisheku me kapëse endoskopike|mbushje chelon gst60gr
 • Fisheku me kapëse endoskopike|mbushje chelon gst60gr
 • Fisheku me kapëse endoskopike|mbushje chelon gst60gr
 • Fisheku me kapëse endoskopike|mbushje chelon gst60gr
 • Fisheku me kapëse endoskopike|mbushje chelon gst60gr

karakteristikat e produktit:

Dizajni i përputhshëm siguron zëvendësim të lehtë

Dizajni i sipërfaqes së kapjes ofron performancë të jashtëzakonshme të kapjes

Modele të shumta mund të plotësojnë çdo kërkesë të operacioneve të ndryshme

Materialet e nivelit mjekësor nuk sigurojnë rikthim të indeve

Aplikoni për staplerin e Serisë ECEHLON 60 mm


Prezantimi i produktit

parametri teknik

Operacioni me një dorë i mundëson kirurgut të fokusohet më mirë në vijën e traversës dhe të vendosë kudhrën pikërisht aty ku është e nevojshme.Hapja e nofullës nga skaji proksimal në skajin distal është i gjerë, gjë që është e përshtatshme për pozicionimin/manipulimin e indeve.Është i përshtatshëm për t'u përdorur me marka të tjera të staplerëve endoskopikë.

Fisheku më i mirë kryesor mund të formohet edhe në inde relativisht të trasha.I gjithë sistemi i forcuar ndihmon në formimin e saktë të kapëseve, gjë që është e nevojshme për parandalimin efektiv të rrjedhjeve dhe hemostazës.Kompresimi para shkrepjes parandalon rrjedhjen e lëngut nga indi i synuar përpara shkrepjes.

Specifikim-pajisje-stapler-laparoskopike

技术参数


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • hetim online

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni