QË QË 1998

Ofruesi i shërbimit me një ndalesë për pajisjet mjekësore të përgjithshme kirurgjikale
koka_banderolë

kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme |kapëse lidhëse e absorbueshme |kapëse hemostatike e absorbueshme

kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme |kapëse lidhëse e absorbueshme |kapëse hemostatike e absorbueshme

 • Kapëse hemostatike e absorbueshme
 • Materiali i brendshëm ndërshtresor adopton materialin polimer mjekësor "polydioxanone" (PDO).
 • Lënda e parë e shtresës së brendshme preferohet të jetë dioksanoni, i cili ka hidrofilitet dhe butësi
 • Koncepti i dizajnit me dy ngjyra, shtresat e brendshme dhe të jashtme miratojnë dizajnin me dy ngjyra, ndryshimi është i dukshëm dhe shmanget gjykimi i gabuar
 • Paketimi i vetëm aseptik është më ekonomik dhe më i arsyeshëm në përdorim dhe redukton mbetjet akademike
 • Aplikuesit e kapëses ngarkuese me kapëse lidhëse hemostatike të absorbueshme
 • kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme |kapëse lidhëse e absorbueshme |kapëse hemostatike e absorbueshme
 • kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme |kapëse lidhëse e absorbueshme |kapëse hemostatike e absorbueshme
 • kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme |kapëse lidhëse e absorbueshme |kapëse hemostatike e absorbueshme
 • kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme |kapëse lidhëse e absorbueshme |kapëse hemostatike e absorbueshme
 • kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme |kapëse lidhëse e absorbueshme |kapëse hemostatike e absorbueshme
 • kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme |kapëse lidhëse e absorbueshme |kapëse hemostatike e absorbueshme

karakteristikat e produktit:

1. Kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme nga “Smail” ka material produkti të optimizuar.Krahasuar me produkte të ngjashme të importuara, materiali i përzgjedhur për kapësen e brendshme rrit hidrofilitetin dhe butësinë e materialit të përdorur, kështu që produkti ka përputhshmëri më të mirë me lëkurën ose indin dhe nuk do të dëmtojë indin tubular ose indet e tjera në trupin e njeriut. të jetë i mbërthyer.ind intraluminal.

2. “Smail” – kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme optimizon dizajnin e produktit.Dizajni i raftit të shkallëzuar shtohet në bazë të rrafsheve të murit të brendshëm të sipërm dhe të poshtëm të kapëses së brendshme të produkteve të ngjashme të importuara, kështu që forca e fërkimit midis kapëses së brendshme dhe indit të mbërthyer rritet, duke e bërë shtrëngimin më të fortë.

3. Aplikimi me ngjyra i kapëses hemostatike të përthithshme “Smail” prezanton konceptin e identifikimit vizual.Në bazë të dizajnit të njëjtë të ngjyrave të kapëseve të shtresës së brendshme dhe të jashtme të produkteve të ngjashme të importuara, ajo është ndryshuar në përputhje të diferencuar me dy ngjyra.Pas përdorimit të produktit, situata e përputhjes së kapëseve të shtresës së brendshme dhe të jashtme mund të identifikohet qartë dhe efekti i përdorimit është i qartë me një shikim.

4. “Smail” – Paketimi i produktit të kapëseve të lidhjes hemostatike të absorbueshme është më i arsyeshëm.Produkti miraton një paketim të vetëm të pavarur (produktet e ngjashme të importuara ndahen në mënyrë të barabartë në copa të shumta dhe një paketë), e cila është e favorshme për përdorimin fleksibël dhe racional të produktit, duke ulur në mënyrë efektive koston e përdorimit të materialeve kirurgjikale për pacientët;eliminimin e dukurisë së dezinfektimit dytësor dhe përdorimit të produktit dhe uljen e probabilitetit të infeksionit spitalor të pacientëve.


Prezantimi i produktit

Kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme nga "Smail" e zhvilluar nga kompania jonë adopton strukturën aktuale të avancuar ndërkombëtare të produkteve të ngjashme.Ai përbëhet nga një kapëse e shtresës së brendshme, një kapëse e shtresës së jashtme, një pistoni dhe një shtresë e jashtme, dhe kapëset e shtresës së brendshme dhe të jashtme dhe pistoni janë instaluar përkatësisht në shtresë për të formuar një produkt integral.

2. Lëndët e para të produktit:

“Smail” – materiali i kapëses lidhëse hemostatike të absorbueshme kombinon avantazhet e materialeve të ndryshme të importuara nga produkte të ngjashme.Materiali i shtresës së jashtme është acid poliglikolik (PGA), materiali i shtresës së brendshme është polidioxanoni (PDO), dhe materiali i xhaketës dhe pistonit është polikarbonat (PC).

3. Metoda dhe mekanizmi i përdorimit të produktit:

"Smail" -Kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshmedhe produktet e importuara me të njëjtën strukturë mund të ndajnë të njëjtin aplikues kapëse dhe të përdorin të njëjtën metodë.

Kapëse lidhëse hemostatike e absorbueshme nga "Smail" e fut xhaketën në aplikuesin special të kapëses dhe e fut atë në trupin e njeriut.Pasi të keni rregulluar kapësen në këndin më të mirë, vendosni indin që duhet të lidhet dhe të mbyllet në hapjen e xhaketës, tërhiqni çelësin e kapëses, shtyni pistonin përpara përmes gishtit të brendshëm të kapëses dhe më pas nxirreni jashtë kapësen e jashtme së pari Më pas, duke vendosur kapësen e jashtme të trasesë për të shtrënguar kapësen e brendshme dhe duke mbështjellë indin tubular që do të mbyllet, kryhet veprimi i shtrëngimit të sipërm dhe të poshtëm dhe në fund formohet një kapëse me dy shtresa për t'u shkëputur nga xhaketa e jashtme. , shtrëngojnë fort indin e mbërthyer dhe luajnë rolin e lidhjes dhe mbylljes..Xhaketa dhe pistoni lirohen nga trupi i njeriut pas përfundimit të ndihmës për aplikimin e kapëses.Pas rritjes natyrore dhe periudhës së shërimit të indit të mbërthyer, kapëse me dy shtresa degradohet gradualisht në trupin e njeriut dhe në fund përthithet plotësisht.


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • hetim online

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni