QË QË 1998

Ofruesi i shërbimit me një ndalesë për pajisjet mjekësore të përgjithshme kirurgjikale
koka_banderolë

Fisheku i ri i kapëses endoskopike

Fisheku i ri i kapëses endoskopike

 • Fisheku me kapëse endoskopike
 • 3 rreshta gozhdash me lartësi të ndryshme
 • Fisheku kryesor në formë kthetra Gecko dizajnon më pak derdhje të indeve për të siguruar një anastomozë më të përsosur
 • Specifikime dhe modele të ndryshme të përshtatshme për përdorime të ndryshme kirurgjikale
 • Qasje e lehtë në hapësira të ngushta Zvogëloni dëmtimin dhe rrezikun e ndarjes së rrjedhës Më i përshtatshëm për ta mbajtur atë
 • Cilësia e garantuar e mjeshtërisë së shkëlqyeshme mund të krahasohet me staplerët e tjerë të endoskopit të markave
 • Fisheku i ri i kapëses endoskopike
 • Fisheku i ri i kapëses endoskopike
 • Fisheku i ri i kapëses endoskopike
 • Fisheku i ri i kapëses endoskopike
 • Fisheku i ri i kapëses endoskopike
 • Fisheku i ri i kapëses endoskopike

karakteristikat e produktit:

Operacioni me një dorë i mundëson kirurgut të fokusohet më mirë në vijën e traversës dhe të vendosë kudhrën pikërisht aty ku është e nevojshme.Hapja e nofullës nga skaji proksimal në skajin distal është i gjerë, gjë që është e përshtatshme për pozicionimin/manipulimin e indeve.Është i përshtatshëm për t'u përdorur me marka të tjera të staplerëve endoskopikë.

Fisheku më i mirë kryesor mund të formohet edhe në inde relativisht të trasha.I gjithë sistemi i forcuar ndihmon në formimin e saktë të kapëseve, gjë që është e nevojshme për parandalimin efektiv të rrjedhjeve dhe hemostazës.Kompresimi para shkrepjes parandalon rrjedhjen e lëngut nga indi i synuar përpara shkrepjes.


Prezantimi i produktit

6 rreshta kapëse mund të parandalojnë në mënyrë efektive gjakderdhjen.Përdoren staplerë endoskopikë me lartësi të ndryshme dhe lartësia më e gjatë e thonjve përdoret në anën e jashtme për të siguruar furnizim më të mirë të gjakut në inde;lartësia më e shkurtër e thonjve përdoret në anën e brendshme, gjë që rezulton në më pak gjakderdhje dhe shërim më të shpejtë.Struktura inovative e fishekut të kapëses dhe dizajni i tre kapëseve me lartësi të ndryshme i lejojnë përdoruesit të kenë më shumë zgjedhje.

Endoscopic-stapler-staple-cartridge-supplier-Smail

 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • hetim online

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni