ОД 1998 г

Едношалтерски давател на услуги за општа хируршка медицинска опрема
head_banner

Клинички предности на степлери за кожа за еднократна употреба

Клинички предности на степлери за кожа за еднократна употреба

Спојниците за кожа се нарекуваат и спојници за кожа за еднократна употреба.Принципот на спојници за кожа е сличен на оној на спојниците.Тие главно се користат за хируршки епидермални конци.Тие беа пофалени од лекарите во првите три болници.Small Medical ги сумира предностите на производите за кожа во клиничката употреба.9 поени како што следува:

1. Кожниот нокт е лесен за употреба во одделот, не е потребен посебен тренинг, а може да се оперира со мала адаптација.

2. За време на процесот на шиење на кожата на ноктите, напнатоста по шиењето на засекот може да биде мала и изедначена.

3. Уредниот распоред на шевовите ја минимизира компресијата на ткивото.

4. Нецелосното затворање на иглата за шиење за време на шиењето на кожниот нокт предизвикува циркулација на местото на шиење на засекот, што е погодно за заздравување на засекот.

/продукт за степлер за еднократна употреба/

5. Иглата за шиење од специјален материјал за ноктот на кожата го прави рефлексијата на ткивото исклучително лесен.Правоаголниот дизајн на иглата за шиење го минимизира оштетувањето на ткивото, прави раната да зараснува уредно и убаво и има мали лузни.

6. Јазот помеѓу иглата круна на ноктот на кожата и површината на кожата го прави многу погодно да се отстрани иглата.Кога отстранувачот на иглата е принуден, иглата се деформира и сама излегува од кожата.

7. Кожните нокти се подложени на строг третман за стерилизација и се користат еднократно.За време на употребата повеќе не се потребни дезинфекција, стерилизација, практичност, безбедност и сигурност.

8. Кожните нокти имаат различни спецификации за игли со различни висини и ширини, кои можат да се применат на барањата за конци во различни ситуации.

9. Пакувањето на кожата на ноктите е направено од меѓународно напреден DuPont TYVEK со висока јачина и добри антибактериски перформанси и термички запечатен со пластична кутија, која е безбедна и сигурна.


Време на објавување: август-09-2021 година